După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 martie 2018

Comunitatea LGBT reactionează la anunţul despre referendum: se încalcă egalitatea drepturilor tuturor cetăţenilor. 67 % dintre români cred că e inutil...

Asociaţiile MozaiQ şi ACCEPT (care militează pentru drepturile persoanelor LGBT) condamnă afirmaţiile făcute, luni, de vicepremierul Paul Stănescu cu privire la referendumul pentru familie. Reprezentanţii asociaţiilor spun că prin organizarea unui astfel de referendum se încalcă drepturile persoanelor LGBT. În plus, aceştia subliniază că 67% dintre cetăţenii României consideră că referendumul este inutil.

Redăm mai jos poziţia transmisă de MozaiQ:   

Condamnăm în mod categoric declaraţiile de astăzi ale vicepremierului Paul Stănescu care a anunţat că un referendum pentru modificarea definiţiei familiei în Constituţie ar avea loc în luna mai. Considerăm o astfel de acţiune a Partidului Social Democrat ca fiind una populistă, menită a exploata sentimente negative faţă de persoanele LGBT cu scopul explicit de a preveni egalitatea în drepturi a tuturor cetăţenilor români. 

O majoritate covârşitoare a românilor respinge referendumul de modificare a articolului 48 din Constituţie, privind familia. 

Un sondaj CURS realizat la începutul lunii ianuarie 2018 arată că 67% dintre aceştia consideră tema modificării Constituţiei ca fiind deloc sau puţin necesară ca prioritate politică. 

În mod demagogic, politicienii încearcă să mute atenţia de la problemele reale ale României, ce ţin de sărăcie, lipsa investiţiilor în educaţie, sănătate sau infrastructură. 

Mai mult, conform unei decizii a Curţii Constituţionale din iunie 2017 procedura parlamentară privind iniţiativa legislativă de modificare a articolului 48 din Constituţie a fost viciată prin modificarea neconstituţională a regulamentului Senatului. 

Solicităm tuturor senatorilor României să respingă iniţiativa cetăţenească de modificare a articolului 48 din constituţie pentru că este profund anti-demcratică, populistă şi este bazată pe o flagrantă încălcare a Constituţiei." 


Vicepremierul Paul Stănescu, deţinător şi al funcţiei de vicepreşedinte al PSD, a anunţat că în luna mai va fi organizat referendumul prin care este redefinită definiţia casătoriei, ca fiind „uniunea liber consimţită între bărbat şi femeie“, nu „între soţi“

Citeste mai mult: adev.ro/p671ot

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.