După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 18 martie 2018

♫ Conferință de Închinare Jubilate la Viena

Ce înseamnă închinarea din punct de vedere biblic? Care este rolul muzicii în închinare? Există genuri muzicale creștine și necreștine? Sunt întrebări la care bisericile din diasporă au decis să găsească un răspuns biblic. De aceea, în perioada, 23-24 martie 2018, Biserica Creștină după Evanghelie „Sion” și Biserica Baptistă „Bethel” din Viena organizează Conferința de Închinare Jubilate!
Invitații evenimentului sunt Richard Mauney și Ruben Mureșan din echipa Jubilate. Evenimentul nu este exclusiv pentru muzicieni, pot participa toți care doresc să trăiască o închinare autentică, biblică și plăcută înaintea Domnului în toate fațetele ei.
Pe masa de discuții se dezbat temele:
  • „Temelia Biblică a închinării”
  • „Închinarea ca mod de viață”
  • „Rolul Muzicii în închinare”
  • „Există genuri muzicale creștine/necreștine”?
  • „Alegerea și evaluarea cântărilor pentru Biserică”
  • „Principii pentru introducerea cântărilor noi” și altele.
Despre vorbitori:
Richard Mauney
Master în pedagogia muzicii corale și doctorat în muzică bisericească,
doctorat în muzică bisericească la Southwestern Baptist Theological Seminary,
profesor de muzică bisericească și închinare (Universitatea Emanuel Oradea).

Ruben Mureșan
Master în Arta Vocală (Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti),
Graduate Performance Diploma (Longy School of Music Boston),
dirijorul corului Bisericii „Betel” din Cluj-Napoca

Deschiderea Conferinței de Închinare Jubilate va avea loc vineri, 23 martie, ora 17:00 la Biserica Baptistă „Bethel”, pe str. Svetelskystraße 7, 1110 Wien. Sesiunile de sâmbătă vor fi găzduite de Biserica Creștină după Evanghelie „Sion”, de la 09:00-19:00, pe str. Gemeindeberggasse 61, 1130 Wien.
Pentru participare este nevoie de înscriere prealabilă. Data limită pentru completarea formularului este 18 martie 2018. Pentru mai multe detalii despre procedura de înscriere urmăriți pagina evenimentului Conferința de Închinare | Jubilate.
Locurile sunt limitate, pentru mai multe detalii puteți contacta organizatorii la numerele de telefon:
David Postolache: 0660 152 94 52
Beni Ardelean: 0677 61 33 89 75

Vedeți întreg programul conferinței în format PDF AICI. Pentru a fi la curent în timp real cu toate detaliile organizatorice, urmăriți evenimentul Facebook AICI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.