După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 martie 2018

Cristian Ionescu 🔴 Apel la rugăciune și post!

O MARE NEDREPTATE
Ca în fiecare an, în baza măsurătorilor care stabilesc numărul de telespectatori pentru fiecare televiziune, Credo TV a intrat pe lista must-carry a CNA și trebuie inclusă pe toate platformele de distribuție prin cablu.
Locul 27 din 750 de televiziuni ne onorează dar ne și întristează, având în vedere că RDS-RCS refuză să includă Credo TV în grila lor de programe, deși legea îi obligă la aceasta. Altul ar fi indicele de audiență dacă am putea fi vizionați și de telespectatorii care au abonamente în această rețea.
Este o mare nedreptate!
În primul rând se face o mare nedreptate legii pe care RDS-RCS o încalcă repetat și sfidător, în ciuda apelurilor și demersurilor noastre din ultimii ani.
Apoi, o altă mare nedreptate este împotriva clienților RDS-RCS care nu beneficiază de alternativa Credo TV și emisiunile pe care le produce.
Bineînțeles, Credo TV: conducerea, sponsorii, personalul, producătorii, toți acești oameni minunați care sacrifică energie, timp și resurse incalculabile pentru a face posibilă această misiune, ei sunt nedreptățiți și disprețuiți de atitudinea și flagranta încălcare a legii de către RDS-RCS!
Că este în poziția 27, acesta este un motiv de mare satisfacție și împlinire, cu toate obstacolele și acțiunile de discriminare ale căror țintă este – în mod singular – Credo TV.
De aceea, cerem tuturor celor cărora Domnul le va pune pe inimă acest lucru să se roage și să postească pentru această cauză, înțelegând că adevărata bătălie nu este împotriva “cărnii și sângelui” ci împotriva “domniilor și stăpânirilor rele din locurile cerești” (Efeseni 6).

Prin RDS-RCS există potențialul ca milioane de români să acceseze mesajul Evangheliei Domnului Isus Cristos prin Credo TV și mulți să ajungă la mântuire! Să luptăm împreună pentru ei, de dragul lor!
Vă mulțumim și Domnul să vă binecuvânteze!
Cristian Ionescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.