După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 5 martie 2018

Dacă nu e încă apostazie, sigur e blasfemie: Site-ul episcopilor germani sexualizează imaginea lui Iisus înviat într-un sigiliu de Paști al Vaticanului...

Site-ul al episcopilor germani a prezentat în tonuri cu tentă sexualizată un sigiliu de Paști al Vaticanului în care  este reprezentat Iisus Hristos înviat din morți, scrie LifesiteNews.

Katholisch.de, site-ul de știri al Conferinței Episcopilor Catolici din Germania, a postat un articol pe 28 februarie intitulat „Iisus cu mușchi pe Noul sigiliu al Vaticanului”. Autorul prezentarii imaginii de pe site spune că această reprezentare a lui Hristos va face inimile femeilor să tresalte, iar redarea Mântuitorului în această ipostază va eclipsa un cunoscut un prelat german, admirat de nemți pentru trăsăturile frumoase.

„Sigiliul de Paști cu un Iisus plin de mușchi, cu un trup tonifiat, venit parcă de la sala de gimnastică, va face ca inimile femeilor să bată mai repede și ca Georg Gänswein să fie considerat bătrân”, afirmă site-ul episcopilor germani.

Imaginea de pe sigiliu este realizată de pictorul spaniol Raúl Berzosa Fernandez. Artistul, bine cunoscut pentru temele sale religioase, a contribuit, de asemenea, la un sigiliu al Vaticanului din 2016, care celebra 80 de ani de la nașterea Papei Francisc.

LifeSiteNews notează că imaginea de pe acest sigiliu nu face decât să întărească o nouă paradigmă în teologia sexualității și a căsătoriei avansată de episcopii germani, dar nu numai de aceșta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.