După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 martie 2018

Deputatul Dumitru Mihalescul atrage atenţia ministrului Educaţiei asupra unei conferinţe unde „au fost susţinute orientările sexuale de tip homosexual, au fost promovate şi încurajate practicile transgender”...

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul a adresat ieri o interpelare ministrului Educaţiei, cerând clarificări în urma unei acţiuni în care elevi din Vrancea au participat la o conferinţă unde „au fost susţinute orientările sexuale de tip homosexual, au fost promovate şi încurajate practicile transgender”. Deputatul sucevean atrage atenţia că la respectiva manifestare, organizată de Inspectoratul Scolar Judeţean Vrancea, „elevii noştri asistă, duşi de cadrele didactice la clipuri ce promovează scene sexuale explicite, între persoane de acelaşi sex. Elevii noştri nu au acordul părinţilor pentru a participa la astfel de evenimente şi semnează în locul lor”.

Redăm în continuare interpelarea adresată de parlamentarul liberal sucevean ministrului Educaţiei, Valentin Popa:
„Traversăm una dintre cele mai tumultoase perioade ale învăţământului românesc, când, din păcate, din ordinul predecesorului dumneavoastră, au fost organizate probe ale exa­menului de Bacalaureat în afara cadrului legal, s-a creat un haos generalizat cu lipsa manualelor, iar în acest cadru bulversat pentru toate părţile implicate, învăţământul românesc suferă de o lipsă acută de coerenţă, acum asistăm stupefiaţi la acţiunile periculoase şi în opoziţie cu prevederile constituţionale pe care le fac organizaţiile susţinătoare ale minorităţilor sexuale.
Sub umbrela unor teme sociale de mare interes, care ar fi trebuit să ne educe elevii în raport cu unul dintre cele mai îngrijorătoare fenomene din ţara noastră, respectiv violenţa domestică, încălcând în totalitate art. 29 alin.6 din Constituţia României: ,,Părinţii sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educaţia copiilor minori a căror răspundere le revine’’ şi prevederile art. 487 din Codul Civil: ,,Părinţii au dreptul şi îndatorirea de a se îngriji de dezvoltarea psihică a copiilor, potrivit propriilor convingeri’’, elevii din municipiul Focşani au fost aduşi de cadre didactice în data de 24 februarie 2018, la conferinţa ,,Women Talk’’, organizată în baza unui protocol încheiat între Ambasada SUA şi Inspectoratul Scolar Judeţean Vrancea, prilej cu care, în realitate, au fost susţinute orientările sexuale de tip homosexual, au fost promovate şi încurajate practicile ,,transgender’’.
În cadrul acestui eveniment, o persoană ,,transgender’’, le-a vorbit elevilor despre cum ,,identitatea de gen şi orientarea sexuală sunt două lucruri diferite, care se pot combina în orice fel posibil’’, despre cum el/ea se identifică acum ,,ca un bărbat trans/hetero, sacro, romantic şi pam-sexual, nu mă întrebaţi ce înseamnă, vreau să vă faceţi voi exerciţiile’’ etc.
Elevii noştri asistă, duşi de cadrele didactice la clipuri ce promovează scene sexuale explicite, între persoane de acelaşi sex. Elevii noştri nu au acordul părinţilor pentru a participa la astfel de evenimente şi semnează în locul lor. Elevii noştri nu învaţă despre combaterea violenţei domestice, ci despre combaterea discriminării împotriva stereotipurilor de gen şi persoanelor aflate în curs de tranziţie de la un sex la altul.
Domnule Ministru, avem art.29 din Constituţie, avem legea 489/2006 privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelor, avem un singur principiu religios adoptat şi promovat de toate cultele religioase acceptate în România şi care sunt organizate şi funcţionează în conformitate cu legislaţia în vigoare: familia este formată din bărbat şi femeie, aşa cum ne învaţă Sfânta Biblie.
Ne aflăm într-un moment în care un proiect legislativ ce prevede întocmai formularea corectă şi exactă a familiei în Constituţie, susţinut de români, este blocat în Parlament. În tot acest timp, elevilor noştri li se induce ideea adoptării unui comportament homosexual/transgender. Consider că le este pusă în pericol integritatea morală, consider că le sunt ameninţate ­va­lorile creştine şi consider că baza societăţii, familia tradiţională, se clatină din lipsa noastră de reacţie şi din prea multe compromisuri.
În această situaţie, domnule Ministru, vă rog să clarificaţi:

1. În baza cărui cadru legal au participat elevii din Focşani la respectivul eveniment?
2. Cum au fost selectaţi elevii din grupul ţintă?
3. Au fost luate măsuri în urma acestui eveniment?
4. Cum argumentaţi faptul că sub paravanul unui protocol încheiat între Ambasada SUA şi Inspectoratul Scolar Judeţean Vrancea a fost permisă organizarea acestei conferinţe?
5. Care este viziunea dumneavoastră asupra învăţământului românesc şi ce veţi face concret asupra acestui caz?
6. Veţi mai tolera pe viitor astfel de situaţii?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.