După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 27 martie 2018

Gheorghe Smeoreanu 🔴 Dacă acceptăm familia LGBT, restul va fi floare la ureche...

Dacă acceptăm că familia este formată din doi bărbați, ori din două femei, ori din mai mulți bărbați sau din mai multe femei, în fine, chestiuni de acest fel, vom avea o minte deschisă și un orizont mai larg.
Vom putea astfel să înțelegem mai ușor că trebuie să dispară țările, că avem nevoie de un guvern mondial, că descoperirile din medicină pot să îi vindece doar pe cei extrem de bogați, că doar o elită se poate salva de la o catastrofă ecologică.
Un stat care legiferează căsătoriile LGBT se pregătește de dispariție și în curând va fi un simplu notar.
Toleranța este de aur, dar nu tot ce este tolerabil este și sănătos. Dacă acceptăm familia LGBT, restul va fi floare la ureche.
A existat o discuție în anii 70 din secolul trecut, despre ce este și ce nu este boala psihică. Așa a apărut Antipsihiatria și o clinică de boli mintale de lângă Londra și-a lăsat pacienții liberi prin cartier.
A fost bine pentru pacienți, dar locuitorii s-au revoltat, iar experimentul a fost abandonat.

Mă mir că adversarii familiei clasice nu vor ca experimentul de la Tavistock Clinic să fie reluat și generalizat la scară planetară.
Sunt de acord să îi spui pisicii nevastă, dar nu îmi cere să te consider tată de familie, fiindcă în acel moment simt că mă batjocorești. Au și glumele limita lor.
Gheorghe Smeoreanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.