După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 martie 2018

Jim Caviezel, actorul care iese din tiparele vedetelor de la Hollywood: Darul meu este dat de Dumnezeu. Am intrat în această lume a filmului și Iisus m-a purtat ca pe un miel!

Jim Caviezel rămâne actorul care iese din tiparele starurilor de la Hollywood, vorbind, pe față despre credință și legătura sa cu Dumnezeu. După ce l-a jucat pe Iisus în celebra producție realizată de Mel Gibson în 2003, „Patimile lui Hristos”, Caviezel revine pe marile ecrane tot cu un personaj biblic, apostolul Luca în filmul  „Pavel, apostolul lui Hristos”.

Jim Caviezel este un catolic fervent, care, de câte ori are prilejul, își mărturisește credința, spunând că succesul și talentul i-au fost dăruite de Dumnezeu.

„Darul meu este de la Dumnezeu”, a declarat actorul pentru Faithwire.com într-un Facebook Live. „A fost un dar care mi-a fost dat, și nu pe care mi l-am luat”.

Actorul a vorbit și despre noua sa provocare, de a-L interpreta încă o dată pe Iisus Hristos în continuarea producției lui Mel Gibson,  „Învierea lui Hristos”.  Caviezel crede că continuarea „Patimilor” va fi „cel mai mare film din istorie” și nu s-a ferit să critice Hollywood-ul pentru modul în care  face filme care abordează subiecte biblice.

„Este o mare responsabilitate să portretizezi în film poporul evreu. De multe, ori, industria noastră de film, când realizează o producție cu subiect biblic, ajunge să schimbe povestea din Biblie. Iar când începi să faci asta și să îți iei o astfel de libertate, se pierde valoarea”, spune Jim Caviezel.

În același interviu, Caviezel a vorbit și despre faptul că credința sa a fost cea care l-a ajutat să stea departe de tentațiile Hollywood-ului, în special de droguri, care, în unele cazuri, distrug viețile și carierele actorilor. 

„Cred că a fost o chestiune de timp înainte să încep să am obiceiuri proaste și de a merge în locurile greșite, dar am avut suficientă înțelepciune din credința pe care deja o aveam în mine, ca să știu că nu mă astea nu mă vor face fericit”, a spus Caviezel, convins că, de a lungul carierei sale, „a fost tras în brațele lui Dumnezeu”.

„Spiritul este foarte important, pentru că te ajută să-ți motivezi capacitățile mentale și  fizice. Am intrat în această lume a filmului și Iisus m-a purtat ca pe un miel”, spune actorul american.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.