După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 15 martie 2018

Marșul pentru Viață 2018 – Un apel către politicienii români

Comunicat de presă
Marșul pentru Viață se află la a opta ediție simultană în România și Republica Moldova, fiind caracterizat printr-o creștere spectaculoasă a orașelor organizatoare și a participanților în ultimii ani. După începuturi timide în Timișoara, ca oraș unic din România, la care au participat câteva zeci de persoane în 2008, din 2010 au început să se alieze tot mai multe orașe, ajungând la 138 orașe organizatoare în 2017 în România și la 149 de orașe în Republica Moldova.
Evenimente similare s-au desfășurat mai ales în Occident, cu mult înaintea celor din România, cu o amploare mărită datorită legiferării avortului în ultimele 3 decenii ale sec. XX. Mesajul principal al organizatorilor din toate orașele mari ale lumii, precum Washington, San Francisco, Paris, Madrid, Roma, Budapesta ș.a. este adresat direct politicienilor cerând restricționarea respectiv interzicerea avortului și protejarea vieții nenăscute.
Marșul pentru Viață a devenit astfel o oportunitate unică de conștientizare a direcției greșite în care merge conducerea politică a unei țări, grevând adânc și iremediabil echilibrul socio-demografic al populației.
În SUA parlamentarii pentru viață au devenit majoritari sub regimul lui Donald Trump datorită creșterii uriașe a populației pro-viață / participante la Marșul din Washington D.C., la care s-a ajuns la cifra de 500.000 de oameni! Iată că în SUA ultimilor doi ani s-a reușit restricționarea multor legi anti-creștine, precum s-a întâmplat și în Polonia și Ungaria.
Legea avortului este motorul practicii pruncuciderii într-o țară, ea este cea care pervertește mentalitățile și camuflează crima într-un așa-zis drept al femeii. Face parte din strategia promotorilor avortului să publice cifre exagerate despre mortalitatea maternală la avort și despre răspândirea avortului în condițiile ilegalității acestuia – ceea ce știm din mărturia dr.-ului Bernard Nathanson, unul din cei mai mari avorționiști ai lumii, convertit la credință.
Organizatorii Marșului pentru Viață din Timișoara nu îi exonerează pe politicienii români de răspunderea față de avorturi, dimpotrivă, îi cheamă să-și urmeze vocația de creștini și să muncească din greu la îmbunătățirea legislației în sensul eliminării legii avortului și pentru a proteja viața și familia.

Din păcate Organizația ”Studenți pentru Viață” din București, pretinde în numele tuturor organizatorilor Marșului că ”nu cerem interzicerea avortului” – fără a avea consimțământul acestora.
Toți organizatorii creștini ai Marșului pentru Viață, care sunt cu adevărat de partea apărării vieții și își iubesc țara, se distanțează de această poziție și pun accentul pe apelul nestrămutat către politicieni de îmbunătățire a legislației, de reducere/eliminare a pruncuciderii din România, așa încât legile să reflecte valoarea imutabilă a vieții umane în toate ipostazele și vârstele ei.
Dorim legi întru dreptate și adevăr, umane, care să fie folositoare poporului român și nu unei clase din ce în ce mai înguste a societății!
Asociația Darul Vieții și Cultele creștine din Timișoara,
organizatoare ale Marșului pentru Viață 2018

Contact: Pr. Ioan Chișărău, tel. 0723-312923

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.