După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 26 martie 2018

Mihai Gheorghiu, președintele CpF: Referendumul pe care îl cerem de peste doi ani este unul pentru demnitatea noastră ca popor. Pentru că ceea ce se urmărește este schimbarea sufletului și a minții copiilor noștri printr-o revoluție sexuală globală...

Sute de oameni, aparținând diverselor confesiuni, au participat, sâmbătă, pentru al treilea an consecutiv, în Piața Unirii din centrul orașului Oradea, la o adunare publică în favoarea modificării articolului 48 din Constituție, demers inițiat de Coaliția pentru Familie. Ca și în anii precedenți, mesajul transmis de CpF a fost același: de solidaritate, indiferent de etichetările și presiunile la care sunt supuși cei care doresc modificarea Legii fundamentale în sprijinul familiei. Prezent la eveniment, președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a vorbit despre miza acestui referendum, care, așa cum speră, va avea loc,  totuși, în primăvară, după mai bine de doi ani de tergiversări.

„Anul trecut, peste 100.000 de oameni au mărșăluit ca și noi în peste 90 de orașe din România și Moldova. Astăzi au făcut-o la fel, aproape tot atâția. E unul din glasurile fundamentale ale societătii românești și chiar dacă nu vom vedea aceste chipuri, aceste mesaje, la televiziunile și radiourile centrale, e bine să știm că existăm, că suntem  solidari, indiferent cu ce preț, chiar cu acela de a fi considerați învechiți sau tradiționaliști. Referendumul pe care îl cerem de doi ani și jumătate este un referendum pentru adevăr, pentru respectul propriei vieți a oricărui om. E un referendum pentru România, pentru demnitatea noastră ca popor, pentru libertatea noastră ca creștini.  E un referendum în special pentru cei care vor veni mâine”, a spus Mihai Gheorghiu.

Președintele CPF spune că „nu vom putea izbândi decât prin credință, prin solidaritate, prin a fi treji și prin a spune că această cauză a noastră e cauza cea mai importantă din societate. Pentru că ceea ce se urmărește este schimbarea sufletului și a minții printr-o revoluție sexuală globală a tinerilor, a copiilor și nepoților noștri, ia noi avem obligația de a-i apăra, cel puțin până la vârsta majoratului, de tot ceea ce poate interveni în mod intruziv în sufletul și mintea lor.”

De asemenea, Mihai Gheorgiu consideră că acest referendum „este o mărturisire și pentru suveranitatea noastră, pentru capacitatea de a ne stabili singuri viitorul.Trag nădejdea ca în această primăvară să ne putem să ne exprimăm voința în referendumul pentru revizuirea Constituției. Să dea Dumnezeu să fim, în curând, toți, părtași unei vești minunate, și-anume că în această primăvară, referendumul pe care l-am cerut va fi organizat. Datoria noastră continuă până în ultima zi, până în ziua votului.”

În paralel, în cadrul simpozionului „Familie și societate”, organizat zilele trecute la Piatra Neamț, senatorul Titus Corlățean, fost ministru de Externe, a apărat, la rândul său, referendumul pentru familie, declarând că, în calitate de parlamentar refuză să legalizeze păcatul în România. „Ceea ce se întâmplă azi cu referendumul pentru modificarea Constituției pentru apărarea familiei contrazice valul european care s-a creat de un număr de ani”, a spus Corlățean vorbind despre teoriile și legile care, în ultimii ani, au afectat fundamentul creștin al Europei. 

„Orice familie își trage numele și are pecetea Tatălui nostru Creator, Tatălui nostru Iisus Hristos. Și de aici pleacă toate provocările care au fost construite în timp și atacurile care în societatea de azi au devenit extrem de sofisticate, de toxice și de perfide, pentru că au încercat să lovească în rădăcina creștină a familiei, cea formată din bărbat și femeie. Este scris în Geneza. Domnul i-a creat pe Adam și pe Eva. Toate acțiunile construite în societatea modernă au vizat destructurarea a ceea ce numiți acolo celula de bază a societății. Cum? Construind teorii noi care să interpreteze altfel, principii ale egalității și nediscriminării citite altfel sau legi noi care au modificat fundamentul creștin al Europei. Este provocarea căreia noi trebuie să ii facem față, acestui val de secularizare. Am ajuns în situația paradoxală ca bisericile creștine să devină minoritare în părți importante din Europa, în special în societățile prospere.

Ceea ce se întâmplă azi cu referendumul pentru modificarea Constituției pentru apărarea familiei contrzice valul european care s-a creat de un număr de ani. De aici foarte multă opoziție, cu interferență externă, foarte multe presiuni și atacuri, cu foarte multă agresivitate împotriva familiei. Am ajuns ca noi să nu mai avem dreptul să ne exprimăm public și să vorbim de Dumnezeu. Eu o spun și o vei repeta de fiecare dată: refuz să legalizez păcatul în România, să adopt legi care să legalizeze păcatul în România. Zi de zi suntem bombardați cu tot felul de așa zise modele, de lucruri morale și indecente. Iar nouă să ne fie rușine că proclamăm public necesitatea de moralitate?
Bătălia pentru familie cred că a fost stimulată, și cei de la Coaliția pentru Familie o pot spune mai bine, și de drama familiei Bodnariu”, a  afirmat Titus Corlățean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.