După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 21 martie 2018

Panică la Hollywood. Sătui de mesajele LGBT, cinefilii americani încep să se orienteze către filmele creștine. Producțiile cu tematică religioasă bat la încasări filmele care elogiază pedofilia și homosexualitatea

Hollywood-ul este, fără îndoială, terifiat de ideea că un film independent, cu temă religioasă și cu un buget scăzut, ajunge să depășească în box-office o super-producție cinematografică, realizată cu un buget uriaș, care prezintă povestea unui băiat de liceu homosexual, scrie lifesitenews.com, potrivit ActiveNews.ro.

Publicația industriei americane de divertisment, Variety, scria recent: 

„Cinefilii americani par să-și întoarcă privirea, în număr tot mai mare, către filmul independent cu tematică creștină, ignorând primul film mainstream pentru adolescenți, care are ca personaj principal un homosexual. O dovedește producția „I can only imagine” -  care se bazează pe povestea din spatele melodiei cu același nume a formației MercyMe, devenită cea mai interpretată melodie creștină contemporană din toate timpurile -  și care a reușit să aducă numai în week-end, după ce a fost vizionat în peste 1600 de locații, încasări de 14 milioane de euro.  Depășind toate așteptările, care estimau că filmul nu va aduce încasări mai mari de 2 milioane - 8 milioane de euro”.

„ I Can Only Imagine” este descris pe site-ul său drept  „un memento captivant al puterii de a ierta”, și care „ilustrează cu sensibilitate faptul că nimeni nu este niciodată prea departe de iubirea lui Dumnezeu - sau de un loc în Rai”.

 Variety continuă:

„Între timp, „Love Simon”, realizat de studiourile Century Fox, care are în prim plan o poveste de dragoste al cărei protagonist este un adolescent homosexual, a avut în week-end încasări de 12 milioane de euro, deși a fost proiectat, de la premiera sa, în peste de 2000 de săli de cinema.

Concluzia poate fi trasă cu ușurință: un film creștin cu buget redus face concurență, așa cum puțini se așteptau, unei producții cinematografice cu super buget și cu tematică homosexuală, reușind să atragă în sălile de cinema mai mulți spectatori - și încasări cu 15% mai mari - în ciuda faptului că filmul pro gay a fost difuzat în cu  50% mai multe cinematografe.

Și încă ceva, la fel de important: Mult-lăudatul film „Call Me by Your Name”, care a avut patru nominalizări la Oscar, care aduce un elogiu pedofiliei, transpunând pe ecrane idila dintre un bărbat matur și un băiat de 17 de ani, considerat de critici  „cel mai romantic film al anului”,  a obținut, de la premiera sa, încasări de aproximativ 17 milioane de dolari.


După 110 de zile, „Call Me by Your Name”, a avut încasări cu puțin peste cât a obținut producția creștină „I Can Only imagine” în doar 3 zile, demonstrând, din nou, că cinefilii americani încep să fie mai atrași de poveștile despre credință și mântuire, decât de love-story-uri cu eroi homosexuali.

Este de așteptat ca premiera filmului „Pavel, Apostolul lui Hristos” care va avea loc pe 23 martie, înainte de Duminica Floriilor la catolici, să atingă un nou record al încasărilor și să spulbere astfel ambele filme cu tematică homosexuală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.