După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 martie 2018

Paul Ghiţiu 🔴 „Ciuma” ideologiei de gen a ajuns şi la radio Itsy Bitsy: Orice fel de orientare sexuală – deci şi zoofilia, necrofilia etc.- este, ni se spune, firească!


Nu am ascultat niciodată Itsy Bitsy (IB), dar, probabil, în parte după nume, în parte din ceea ce auzeam despre el, am crezut întotdeauna că este un post de radio prietenos cu ascutătorii. Adică un post orientat către cei cei tineri, pe care să îi ajute să se dezvolte sănătos, atât fizic cât, mai ales, psihic. Mai auzisem despre el că avea un mare succes.Citind acum auto-prezentarea lor, împins de descoperirea anunţată în titlu, aflu că Suntem singurul radio din Romania pentru parinti ca tine. Sa aducem Bucurie in familia ta este ceea ce ne dorim, de aceea in primul rand iti suntem aproape, …. Bucurie in familie inseamna pentru noi atat parinti fericiti, cat si copii veseli, care invata despre viata prin joc.
şi că
Stim ca pentru tine siguranta si dezvoltarea sanatoasa a copilului sunt cele mai importante, de aceea programele noastre pentru familie, sunt alternativa sanatoasa de divertisment, care il implica si il ajuta sa-si dezvolte creativitatea.
Declaraţii frumoase, dar constat, extrem de vagi, sub care poate intra orice cred, sau sunt stimulaţi să creadă, formatorii de opinie de la acest post.
Concret, alternativa lor sănătoasă este aceea de a face propaganda celei mai subversive, distructive, corozive ideologii a momentului, cea care conduce copiii pe tărâmul haosului identitar, depresiilor, devierilor catastrofale, siniciderilor – ideologia de gen. Şi, după cum veţi putea constata şi singuri, fac această propagandă în forma ei cea mai agresivă.
În prezentarea de pe IB, avem şi un exemplu concret foarte lămuritor despre cumum acţionează ideologii de serviciu ai genului.
PASUL UNU: Vin şi, unor copii, care nu au habar decât că unii sunt băieţei, alţii fetiţe, şi li se pare normal să fie aşa (cum am ştiut şi eu şi mi s-a părut firesc), le spun: NU! Aşa nu e haios, e vechi, e trist, e depăşit, e crud, e dictatura părinţilor, e nefiresc, voi sunteţi altceva, sunteţi teribili, sunteţi cool dacă refuzaţi să fiţi băieţi şi fetiţe când puteţi fi oricum, orice!
PASUL DOI: După ce îi întărâtă, le pun la dispoziţie variantele, multe şi fără minte şi fără suflet, a ceea ce aceşti copii, care mâine ar trebui să fie cei care duc societăţile noastre mai departe, ar putea, după halucinaţiile lor bolnave, să fi. Drept care unii dintre copii nu mai ajung de loc mâine, alţii ajung după mari suferinţe, recuperaţi dar marcaţi pe viaţă, alţii în instituţii de psihiatrie, sau un soi de semi-legume sub nesfârşite tratamente. Şi uita aşa, unora dintre copilaşi, mai ales celor din familii mai cu probleme, sau în care părinţii nu au timp, nici aplecare pentru o relaţie caldă şi permanentă cu ei, se trezesc că au idei. Idei, pe care, evident nu trebuie să le reprimăm, dar nici să le încurajăm, ci să le conducem, cu îndemânare şi dragoste, spre auto-eliminare.
PASUL TREI: Vin şi ne spun nouă, ca  Gaspar Gyorgy de la IB (zice-se psihoterapeut, Doamne fereşte să vă duceţi copii la unul ca el, după cum mărturisesc mulţi dintre părinţii care şi-au dus copii agresaţi de propaganda ideologiei de gen, care au crezut că-i duc pentru ajutor şi s-au trezit că i-au dus chiar în gura lupului) să acceptăm diferitele tipuri de orientare sexuală ale copiilor ca pe ceva firesc, deşi copilaşii, până să fie îndoctrinaţi, habar nu aveau de aceste aşa-zise orientări sexuale.
PASUL PATRU: al acestor demoni ai distrugerii umane este acela de a acţiona agresiv, prin instituţii ale statului cucerite între timp, prin justiţia bine împănată între timp cu justiţiari spălaţi pe creier, împotriva părinţilor care nu sunt de acord cu fanteziile nesănătoase induse copiilor lor. Se ajunge astfel la decăderea din drepturi a părinţilor, la alocarea copiilor lor în familii de lgbtişti declaraţi, chiar la amenzi usturătoare sau la închisoare.
Întocându-mă la ceea ce spune IB că face, adică la programele pentru familie care ajută să ai un copil sănătos, iată ce ne (nu propune, ci după ton) impune un astfel de program de la emisiunea Meditaţii pentru părinţi (atenţie, chiar dacă ăsta este numele ei, nimic nu împiedică copilaşii să o asculte, să audă ce frumos le spune domnul doctor părinţilor să-i lase de capul lor sucit de el către nefiresc, şi săstfel, să apară fisuri şi tragedii în familie):
Acceptarea diferitelor orientari sexuale

Exista mai multe tipuri de orientari sexuale. Nicio forma nu este o alegere, o boala sau o dereglare fizica si este nevoie sa le acceptam pe toate ca fiind ceva firesc. La Meditatii pentru parinti, iti vorbim despre formele pe care le poate imbraca sexualitatea.

„Orientarea sexuala nu este ceva ce individul alege. Orientarea sexuala e ceva ce individul, de regula, descopera”, explica psihoterapeutul Gaspar Gyorgy. „Sunt foarte multe studii recente care arata ca aproximativ 35% din orientarea noastra sexuala are legatura cu genele noastre. Restul de 65% sunt tot factori biologici si in niciun caz psihologici sau emotionali.”
Desi cei mai multi oameni sunt heterosexuali, adica atrasi de sexul opus, mai exista si alte orientari sexuale:
  • homosexualitate – atractia fata de acelasi sex;
  • bisexualitate – atractia atat fata de sexul opus, cat si fata de acelasi sex;
  • asexualitate – lipsa de atractie fata de oricare sex;
  • pansexualitate – atractia fata de persoane indiferent de sex.
Parentingul si educatia nu au nicio legatura cu orientarea noastra sexuala”, mai explica Gaspar Gyorgy.
Pe de alta parte, educatia sexuala il va ajuta pe copil sa isi accepte sexualitatea ca pe ceva natural, simtindu-se bine in pielea sa. Pentru sanatatea sa psihologica, este foarte important sa ii acceptam orientarea, oricare ar fi ea, sa nu il ostracizam, sa nu il respingem si sa nu ii pedepsim felul de a fi.
Mai multe despre orientarea sexuala iti spunem acum, la Meditatii pentru parinti.
Cum, cu ocazia acestei emisiuni semnalate mie de un prieten, am descoperit o întreagă linie de sexualizare a copiilor şi de îndoctrinare a părinţilor voi reveni asupra activităţii de propagandă sexuală a postului IB.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.