După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 martie 2018

Reper24.ro: Biserica Baptistă Speranța din Reșița, jefuită! Tâlharii au fugit cu seiful, dar polițiștii le-au dat de urmă!

Seiful Bisericii Baptiste din cartierul Micro 3 al Reșiței a fost furat zilele trecute, de un grup de tineri certați cu legea și cu cea de-a 8-a poruncă din decalogul lui Moise.
O sumă importantă de bani, rezultată din contribuțiile membrilor acestei biserici, se afla în seif în momentul comiterii premeditatei fapte.
Imediat după comiterea faptei, tinerii au decis să forțeze seiful, golindu-l de conținut iar ulterior, au aruncat carcasa metalică pe cursul râului Bârzava din municipiu.
Polițiștii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin au intrat pe firul acțiunii, reușind în timp record să-i descopere pe suspecți. Au urmat mai multe percheziții ale oamenilor legii la domiciliile acestora dar și la alte adrese unde se presupunea că se ascund persoane implicate în furtul seifului. În urma descinderilor, polițiștii au reținut mai multe persoane iar prejudiciul a fost recuperat, sursele noastre vorbind de o sumă de aproximativ 18.000 de euro.

O gafă monumentală a unuia dintre suspecți a fost păstrarea, cel mai probabil ca suvenir, a ușii de la seiful Bisericii Bapiste, fapt care s-ar putea să îl coste acum libertatea, ca urmare a probei pe care o deținea la domiciliu.
Vom reveni cu detalii despre elucidarea acestui caz de către polițiștii de la IPJ Caraș-Severin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.