După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 martie 2018

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

Pace,
          Este foarte important pentru noi sa răbdăm disciplina lui Dumnezeu. Noi venim din lumea răzvrătirii și de multe ori, trebuie să învățăm ascultarea, prin lucrurile pe care le suferim. Dumnezeu ne poate chiar pedepsi, dacă El consideră că pedeapsa va ajuta credinței și ascultării noastre. Însă metoda Lui preferată de învățare, este învățarea prin Cuvânt, și aceasta doar dacă avem urechi de auzit și inimi de primit. Totuși, dacă El trebuie să folosească și nuiaua, cu siguranță va vindeca rănile disciplinei, după cum putem vedea și în Iov 5:18. Scopul Lui este mântuirea noastră și ca să ne aducă către pacea și binecuvântarea veșnică.

Iată câteva motive de mulțumire:
• Am călătorit bine cu trenul spre Calcuta, în ciuda faptului că era sărbătoarea hindusă, Holi. În Calcuta m-am întâlnit, pentru prima oară, cu fratele Mirel Ștefan. Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru purtarea Lui de grijă prin dânsul și biserica din Roma.
• Cu o săptămânăînainte, am luat decizia de a rămâne în Jalpaiguri. Aceasta decizie nu a fost ușoară pentru Saroja, care își dorea mult să se mute în Gurubathan. Totuși, noi ne-am hotărât să îl sprijinim pe cumnatul meu în terminarea de construcției casei lui. Rugați-vă ca să putem fi întăriți în continuare în decizia pe care am luat-o, de a rămâne în Jalpaiguri ca să împlinim scopul lui Dumnezeu aici.
• Cu două săptămâni în urmă, s-a botezat o tânără din Haldibari, pe nume Beauty Das. Ea este în vârstă de numai 16 ani. Rugați-vă pentru întărirea ei în credință și pentru mântuirea familiei ei.
• Săptămână trecută am avut evanghelizare într-un sat din Mekliganj. Rugați-vă pentru roadă spre slava lui Dumnezeu și pentru unitate între credincioșii din acest sat. Rugați-vă și pentru mântuirea familiei lui Jogesh Roy, un lucrător și cântăreț popular creștin.

Rugați-vă și pentru:
• Vindecarea deplină a lui Atzinto. El a suferit timp de o săptămână de o boală locală, numită Chicken pox.
• Stabilizarea emoțională a lui Peali, care este o fetiță orfană de tată și a cărei mamă ne-a încredințat-o pentru îngrijire. Mama ei a luat-o acasă pe ea și pe sora ei, Choitali, în perioada festivalui hindus. Rezultatul acestui fapt a fost tulburare emoțională pentru Peali și Choitali, care acum nu mai vor să stea cu noi, fiind copleșite de dorul mamei lor.
• Rugați-vă pentru noua familie a lui Anuj și Maria, doi tineri din comunitatea creștină adibashi.
• Rugați-vă pentru Shiva Das, pe care noi l-am numit Stefan. El a intrat în unele conflicte cu alți băieți mai mari aflați în grija noastră și nu mai vrea să stea cu noi.
• Rugați-vă pentru vizita plănuita de Paul și Daniela la noi, intre 14 și 17 martie. Posibilități de lucrare ar fi: cu copii noștri, o evanghelizare în Haldibari și un seminar cu tinerii din tribul adibasi. Dumnezeu să ne călăuzească în lucrarea pe care El vrea ca noi să o facem împreună.
• Partidul extremist a reușit să acapareze controlul politic în alte trei state dominate de populație creștină nominala: Tripura, Nagaland și Megalaya. Rugați-vă pentru viitorul comunității creștine în India.

            Tată, când mâna Ta e mai grea, ajută-mă să știu că inima Ta rămâne ușoară pentru mine. Dragostea Ta este prezentă, ca să mă vindece și să mă înobileze. Ajută-mă să rabd disciplina Ta, ca să pot fi transformat tot mai mult asemenea chipului Tău.
 

Daniel


Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.