După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 11 martie 2018

✉ Scrisoare misionară: Familia Leţu, Mongolia 🔴 Proiectul „Fântâna de la Ulzit”

  “Trebuie ca și ai noștri să se deprindă să fie cei dintâi în fapte bune pentru nevoile grabnice și să nu stea neroditori.” (Tit 3:14 ).  De ce noi ar trebui să fim cei dintâi?


          Am să vă împărtășesc ce am învățat din experiența cu proiectul “Fântâna”. Mai întâi, trebuie să recunosc că am avut puțină credință că se vor strânge cei 3.000 de euro până în luna mai, anul acesta (am zis în sinea mea: “cred Doamne, ajută necredinței mele”). Dar am vazut încă o dată cum slava Lui se vede mai bine în slăbiciune, sau în ceea ce adeseori noi numim – imposibil.


          Am văzut ce înseamnă “cel dintai” când, în luna ianuarie, aveam aproape toți banii, iar în februarie erau chiar mai mulți (e drept, unii fiind doar promisiuni). Aceasta m-a determinat să iau legătura cu donatorii cunoscuți și să le cer permisiunea de a folosi banii în plus pentru băi sau alte nevoi ce mai sunt la Ulzit. Unii donatori poartă numele de “tinerii din Cluj”, numele altora mi-e necunoscut, dar știu că Domnul îi cunoaște și îi binecuvântează pe toți. Așa am realizat că, atunci când văd o nevoie, trebuie să iau inițiativa. Vă mulțumim tuturor: frați, tineri, biserici, pentru dărnicia cu inimă largă, pentru perseverența unora dintre voi, pentru dedicarea altora care au mobilizat și alte persoane și biserici.


          
Acum vreau să lansez o nouă provocare, pe care o consider un obstacol și abia astept să văd cum Domnul se va implica: în luna mai, anul acesta, așteptăm să vină o echipă formată din fr. Costică (a mai fost de două ori la lucrările de la Ulzit) împreună cu soția, apoi Răzvan (tânărul care a facut instalația electrică la etaj, anul trecut și acum ar trebui să termine pe cea de la parter) și (sper) un frate din Spania. Biserica din care noi facem parte este micuță, aproximativ 75 de membri, din care unii sunt în Mongolia, alții la facultate iar alții pensionari. Așadar este greu să susțină întregul cost a-l călătoriei fr. Costică și soției lui (de care avem nevoie să gătească pentru cei care vom lucra toată ziua). Fratele  Costică, din lucrări de construcții trăiește, și este gata să renunțe la o lună de muncă (de câștig) pentru a o da Domnului, venind aici. Răzvan, deasemenea, își va lua o lună de concediu fără plată (dar răsplătită de Domnul). De aceea, vă provoc să fiți „cei dintâi” în a face posibilă călătoria lor, călătorie pentru care necesarul financiar este 2500 de euro. Deja astăzi, am împărtășit acest aspect cu un mic grup de prieteni și frați care au donat primii 300 lei. Vrem ca la începutul lunii aprilie să putem cumpăra biletele. Cei care vreți să fiți parte a acestei lucrări, o puteți face în contul Agenției Kairos sau al meu, cu specificația “Echipa Mongolia Mai”. De asemenea, dacă este vreun frate care știe să monteze instalații sanitare, să pună gresie, faianță, îl rog să ia legătura cu fr. Valentin Hrihorciuc sau cu mine, cât mai repede. Ar trebui să aibă pașaport valabil cel puțin încă șase luni și să fie dispus să lucreze cu material din Mongolia (care poate fi ceva nou pentru el). Fie ca Domnul să Își facă voia cum crede El de cuviință! Vizele trebuie luate tot în aprilie, deci totul trebuie demarat cât mai repede. Așa vom ști că El a lucrat și nu pregătirea noastră (așa a fost de fiecare dată).

     Vă îndemnăm să ne fiți alături în rugăciune pentru:

  1. echipa care trebuie să vină, ca Dumnezeu să dea piedicile la o parte și să ajungă cu bine.
  2. racordarea la rețeaua electrică și finalizarea fântânii, până în luna mai.
  3. sănătate pentru mine, Emil (am ceva probleme cu fierea) și pentru  Alina (bebelușul să fie bine și ea să se simtă bine pentru a putea termina anul școlar).
  4. Biserica pe care o frecventăm în Mongolia: să crească în relația cu El, dar și ca număr de persoane.

 

     Închei cu pasajul din Evrei 6:10: “Căci Dumnezeu nu este nedrept ca să uite osteneala voastră și dragostea pe care ați arătat-o pentru Numele Lui, voi, care ați ajutorat și ajutorați pe sfinți”.


Slujind împreună cu voi, pentru
Împărăția lui Dumnezeu,
                                                                        Emil, Alina
și copiii


Familia Lețu - Dragomir este membră în biserica CDE „Betania” - Focșani. Această familie a mai participat la misiuni pe termen scurt în Mongolia, în anii 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017, diferiți membri din ea mergând pe rând sau împreună și implicându-se în diferite moduri în lucrarea de acolo. În august, 2017, urmează să plece pe termen lung în Mongolia.

Pentru a-i susține în lucrare, din punct de vedere material, sunt deschise următoarele conturi:

La ING BANK:
în lei: RO65INGB0000999902844654
în euro: RO67INGB0000999903749725 
în usd: RO29INGB0000999903749730
pe numele Lețu-Dragomir Robert-Emil

La Raiffeisen Bank, în lei sau orice valută:
RO46RZBR0000060016779498
pe numele Lețu-Dragomir Robert-Emil

sau

La BCR:
în lei:
RO56RNCB0318047545100001
pe numele Lețu-Dragomir Alina-Monica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.