După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 18 martie 2018

✉ Scrisoare misionară: Familia Taciuc, Papua Noua Guinee

"El le-a zis: „Mare este secerişul, dar puţini sunt lucrătorii! Rugaţi dar pe Domnul secerişului să scoată lucrători la secerişul Său."
Luca 10:2    

          Dragi fraţi şi surori în Isus Hristos, dragi conlucrători pe câmpul misiunii, dragi prieteni şi rude apropiate, fie ca Domnul să vă binecuvinteze pe fiecare în parte acolo unde sunteţi şi fie ca tot El să vă dea sănătate şi să vă facă să vă bucuraţi de viaţă sub toate aspectele ei!

         În această scrisoare de informare, Domnul ne-a pus pe inimă să includem un scurt clip filmat cu ocazia unei deplasări în insula Manus a statului Papua Noua Guinee. Cu ajutorul Domnului Isus am putut fi de folos pentru o echipa de misionari care au preluat procesul de traducere al Scripturii din cadrul tribului Titan (detalii în video).

        Titan este una din cele 30 de limbi vorbite în insula Manus din PNG. Acum mai mulţi ani, au fost alocaţi aici nişte misionari care să înceapă un proces de traducere al Scripturii. Anumiţi localnici s-au împotrivit atunci lucrării de traducere şi proceselor de alfabetizare şi evanghelizare. Câteva persoane membre ale grupării ritualice Cargo Cult i-au ameninţat atunci pe aceşti misionari că vor face vrăji împotriva lor ca să îi omoare. S-a întâmplat că în anii care au urmat, unul din misionari a murit de cancer. Întregul proces de traducere a fost stopat pentru o perioadă îndelungată de timp, iar în prezent, această nouă familie de misionari a fost alocată în această zonă. Unul din localnici, care între timp a devenit păstor al unei biserici în limba naţională, a pus la dispoziţie casa sa pentru această nouă familie de misionari şi pentru procesul de traducere.

            Prin harul Domnului, am putut să ajutăm această familie de misionari mergând acolo în sat şi montând un sistem cu panouri solare, făcând instalaţia electrică la această casă şi oferind suport tehnic în mai multe privinţe.
 
         Dacă El v-a pus pe inimă să mijlociți pentru noi și pentru această lucrare înaintea Tronului de har:
- Rugați-vă ca poporul Titan să poată avea acces la porțiuni din Evanghelie în limba lor în curând;
- Rugaţi-vă ca Domnul să zădărnicească planurile celui rău, care se opune acestei lucrări de traducere în limba Titan;
- Rugați-vă ca frații noștri din acest trib să crească tot mai mult spiritual și să caute să aibă o relație personală cu Cel ce și-a dat viața Sa pentru iertarea vinei păcatelor lor;
- Rugați-vă ca Domnul să ne ajute aici zi de zi și să fie cu noi în această lucrare de misiune;
- Rugați-vă ca să rămânem sănătoși și să putem sluji într-un mod eficient în lucrare.

 
    Conlucrătorii voștri în via Domnului,
    Marius, Mihaela, Iustin
și Teodora

Familia Taciuc Marius şi Mihaela
 
    Sunt membri în Biserica Creştină după Evanghelie nr. 7 din Iaşi. Ei sunt plecați în misiune pe termen lung în Papua Noua Guinee, pentru a ajuta echipele de traducători Wycliffe în domeniul IT.

       Pentru a susține financiar lucrarea lor puteți folosi următoarele conturi deschise la Banca Transilvania:
 
LEI RO24BTRL00501205N34078XX
EUR RO96BTRL00504205N34078XX
USD RO48BTRL00502205N34078XX


Beneficiar: Asociația Wycliffe România, Oradea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.