După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 martie 2018

Ștefan Moroșan 🔴 Le e frică de ce se întâmplă în Polonia și Ungaria! Se vede! Acolo, dreapta nu mai e preocupată doar de economie, de folosirea fondurilor europene, de promovarea imaginii pe plan extern, de ce-o să zică “forurile internaționale”, ci a început să refuze dictatura corectitudinii politice, implementarea preceptelor LGBT și deconstrucția identitară a multiculturalismului, venind cu un proiect de contrarevoluție culturală, bazat pe identitatea națională, etnică și religioasă, pe apărarea familiei și a dreptului la viață. Un proiect identitar total opus “valorilor europene”!

Le e frica insa de ce se intampla in Polonia si Ungaria ! Se vede ! Acolo, dreapta nu mai e preocupata doar de economie, de folosirea fondurilor europene, de promovarea imaginii pe plan extern, de ce-o sa zica “forurile internationale”, ci a inceput sa refuze dictatura corectitudinii politice, implementarea preceptelor LGBT si deconstructia identitara a multiculturalismului, venind cu un proiect de contrarevolutie culturala , bazat pe identitatea nationala, etnica si religioasa, pe apararea familiei si a dreptului la viata. Un proiect identitar total opus “valorilor europene”! In Polonia si Ungaria, dreapta da jos calauza din spate si ii ia nuielusa din mana!
Conservatorii polonezi au format in intreaga tara o vasta retea de militanti tineri, au inceput reformarea justitiei comuniste si au reorganizat televiziune publica, iar conservatori unguri, care sunt de 8 ani la putere, nu doar la conducere, alunga acum, blasfemie, duhul lui Soros din mediul academic si societatea civila. Si vor mai sta opt, daca stanga de la Bruxelles nu va reusi sa faca ceva. Si e obligata sa faca, pentru ca dupa primi opt ani de dreapta, la Budapesta, 500 000 de oameni au iesit pe strazi sa sarbatoreasca Ziua Nationala! Iar in Polonia e ceva normal sa vezi 50 000 de tineri rugandu-se [...]!
Si in Polonia si in Ungaria, dreapta face acum ce a facut stanga intotdeauna si peste tot, si n-a facut dreapta nicicand si niciunde: o revolutie culturala de dreapta! Denunta societatea multiculturala deschisa, no borders, si spune nu colonizarii cu semintii aduse de pe alte continente, in timp ce predica, in loc de “suveranitatea europeana”, importanta natiunii si a dragostei de patrie. Repune pe piedestal, la locul sau, cultul familiei si al prezervarii culturii nationale, in bataia clopotelor si in absenta strigatelor muezinului, ceea ce, zice stanga occidentala, reprezinta o incalcare grava, premeditata, a normelor Statului de drept!

Conservatorii polonezi si unguri, aplicand strategia acelui Sun Tzu al razboiului cultural care a fost Gramsci, au inceput in Polonia si Ungaria deconstructia societatii neo marxiste! Incearca sa bata stanga chiar cu ideile ei! De asa ceva ii este stangii frica!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.