După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 martie 2018

SUA nu renunță ușor la "ideologia transgender": Student dat afară de la cursul despre creștinism și pus să își ceară scuze după ce a susținut că există doar două genuri...

Un student la Universitatea Indiana din Pennslyvania a fost dat afară de la cursul despre creștinism și pus să își ceară scuze după ce a îndrăznit să afirme că există doar două genuri, scrie ActiveNews.ro. Tânărul nu va putea absolvi în mai, așa cum ar fi trebuit, până nu se va finaliza ancheta internă, însă acest incident îi întărește și mai mult convingerea că trebuie să devină profesor. Un profesor care, spune el, nu trebuie să fie un „furnizor de ideologii”, ci un educator.

Lake Ingle a fost pedepsit astfel după ce profesorul de la cursul de creștinism a pus studenților un filmuleț în care transgenderul Paula Stone Williams vorbea, într-o emisiune TV,  despre experiențele ei anterioare ca bărbat, precum și despre experiențele ei actuale, ca femeie. „În timpul discursului său, Stone a vorbit și despre lucruri precum „mansplaining ”, privilegiul bărbatului” și sexism, despre care a spus că sunt „sistemice”, potrivit Fox News. Asta l-a făcut pe Ingle să intervină și să spună că biologii consideră că există doar două genuri.

Scurta sa intervenție l-a făcut pe profesor să îl dea afară din clasă, cerându-i să nu mai revină. Acum, în așteptarea unei anchete administrative, Ingle nu mai poate absolvi, așa cum trebuia, în luna mai.
„Profesorul mi-a încălcat drepturile privind Primul Amendament, pentru că opiniile și ideologia mea sunt diferite de ale ei”, a spus Ingle pentru Fox News.
„Convingerea mea fermă este aceea că fiecare om are libertatea și dreptul de a  se identifica, de a se îmbrăca și de a se reprezenta pe sine așa cum consideră de cuviință”, a adăugat Ingle. „Cred și că este o încercare de fi redus la tăcere pentru că opiniile mele  le contrazic pe cele ale profesoarei, pe care ea încearcă să le impună la  cursuri în mod atât de evident”, a spus studentul.

Într-un gest și mai șocant, preotul de la Universitatea Indiana, Timothy Moerland, a precizat că, pe lângă suspendare, Ingle va trebui să ceară scuze profesoarei și colegilor pentru „comportamentul neadecvat”.  Iar apoi va fi forțat să le asculte comentariile privind fapta lui. 

Universitatea Indiana din Pennsylvania este o universitate publică de cercetare. Alison Downie, profesorul care l-a suspendat pe Ingle, predă cursul de „teologie feministă creștină”, fiind membră a programului din cadrul facultății „Studiul privind femeile și teoria de gen”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.