După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 martie 2018

Tânăra s-a trezit din comă când membrii familiei au cântat imnuri creștine


Povestea lui Lexi Hansen, in varsta de 18 ani, studenta la Universitatea Brigham Young din Utah, Statele Unite, a atras atenția presei americane.

Cu o șansă de doar 5%, ea a supraviețui unui accident grav de către o mașină, fată s-a trezit în mod miraculos, atunci când familia sa a decis să cânte imnuri în camera unde era Hansen, potrivit Daily Mail.

„Când am dus-o la spital, doctorii i-au dat o șansă de supraviețuire mai mică de 5%”, a spus Doug Hansen, tatăl lui Lexi. „Ne-au spus să adunăm familia și să ne ducem repede la spital pentru a ne lua la revedere, deoarece nu va mai supravietui mult”, a spus el.
Lexi a suferit leziuni grave ale capului după ce a fost lovita de o masina în timp ce mergea cu skateboard (longboard) său lung. Tânăra a fost diagnosticată cu moartea cerebrala a creierului, dar părinții fetei au decis să nu o deconecteze de la aparate. După câteva zile, tânăra fata fiind in comă s-a trezit miraculos, atunci când membrii familiei ei au cântat imnuri în jurul ei.
,,Am fost cea mai incredibila experienta”, au spus membrii familiei pe pagina Facebook creata pentru cereri de rugaciune pentru tânara”. Lexi a deschis ochii si aproape o ora, in timp ce toata familia cantau imnuri crestine in jurul ei.
In timp ce cântam, ea a făcut un gest „Te iubesc”, mișcându-și brațul, astfel încât toți să poată vedea. Apoi ea a apucat mâinile fiecărei persoane arâtand în mod personal afecțiune. ,,Nu mai puteam cânta din cauza lacrimilor care ne curgeau pe obraji. Știam că suntem martorii unui miracol „, spune ea.

După ce a iesit din coma, tanara a nu mai avea nevoie de tubul de respirație și putea respira fără ajutorul aparatelor. Lexi a inceput sa vorbeasca din nou și ar trebui să înceapă fizioterapia în zilele următoare.

Mama sa, Marcia Hansen, o descris-o ca pe o luptătoare. „În fiecare zi este un miracol. In fiecare zi se recupereaza foarte bine. Acum există încă unele lucruri despre care nu suntem siguri, dar aproape totul este pozitiv si bine „, povesteste ea.
Tradus si prelucrat de logosul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.