După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 martie 2018

Tony Berbece 🔴 Dacă Hristos ar fi fost într-un cult religios...

Dacă Hristos ar fi fost într-un cult religios, atunci ar fi predicat doar în unele Biserici timp în care pe altele le-ar fi ocolit (poate chiar Biserica ta). Toți Apostolii au predicat atât în Sinagogile celor care l-au răstignit pe Hristos cât și în Templele idolatre ale grecilor și romanilor, profitau de orice șansă pentru a-L vesti pe Hristos, noi azi predicăm doar la unii pentru că alții ne spurcă.
Dacă Hristos ar fi fost într-un cult nu ar mai fi zis nici: “,Veniți la mine toți cei trudiți și împovărați!” Și nici: “Oricine va crede în Mine va fi mântuit!”, ci i-ar fi acceptat doar pe cei cu fișa de membru. S-au făcut din fișele de membru un fel de bilet spre Rai, nu o ai, nu intri.
Dacă Hristos ar fi fost într-un cult ar fi umplut Cerul doar cu unii care-și zic într-un fel, iar pe alții iar fi numit sectanți și le-ar fi arătat poarta Iadului, doar pentru că nu au ținut postul Paștelui sau doar pentru că nu și-au făcut cruce într-un fel sau altul.
Dacă Hristos ar fi fost într-un anume cult religios ar fi aruncat în fundul Iadului pe toți cei care scriu Isus cu un “i” și i-ar fi primit doar pe cei care scriu cu doi “i”, dar Lui chiar nu-i pasă cu câți de “i” îi scrii Numele, ci cât din El este în tine, cât ai vorbit cu El și cât trăiești ca El zilnic.
Hristos totuși are un cult, cultul iubirii de semeni. Cultul acela în care oamenii sunt transformați prin iubire, sfințiți prin dragoste și adevăr. Hristos are cultul “samariteanului”, care se oprește din drum pentru semenul său căzut pentru a-i salva viața.

Tozer spunea: “E timpul să nu-i mai întrebăm pe oameni dacă cred în Hristos, ci dacă au o relație cu El!” Toți au credința dracilor, care cred în Hristos și chiar se înfioară știind că El e real, dar puțini au credința care-i face să se apropie și să trăiască ca El!
Dacă un anumit cult va sta în calea lui Hristos de a mântui oameni, acesta va fi aruncat la coșul de gunoi al istoriei ca o haină învechită, cum s-a întâmplat cu multe altele. Ar trebui să ne înfioare pe mulți această perspectivă.
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.