După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 aprilie 2018

Agenția Kairos 🔴 Susține construcția bazei misionare din Atalaya, Peru!


Scopul Proiectului: Baza misionară va sluji ca locuință pentru misionari și ca centru de formare și de instruire a lucrătorilor din zona Atalaya (un orășel din junglă, înconjurat de șapte triburi, în care prezența creștinilor este aproape nulă). Acești lucrători urmează să meargă apoi la comunitățile din care fac parte pentru a le vesti Evanghelia.

Responsabil: Liviu Acatrinei, misionar Kairos în Peru

Beneficiari: Organizația Misionară Segadores, care lucrează în parteneriat cu misionarii Agenției Kairos din Peru, care vor locui la parterul clădirii (familia Acatrinei și familia Nagy). De asemenea, vor beneficia și ceilalți frați din comunitatea Atalaya care urmează să se pregătească pentru lucrarea de vestire a Evangheliei.

Stadiul Proiectului: Zidurile clădirii au fost deja ridicate, urmând să fie pus acoperișul, ușile, ferestrele și să se amenajeze interiorul.

- Nevoi: În primul rând, frații au nevoi de susținere în rugăciune. Apoi, este nevoie resurse pentru a cumpăra ușile, ferestrele și materialele pentru finisajele interioare.


Cont bancar: Familia Acatrinei

Cu specificaţia: "Pentru construcţie bază misionară"

RON: RO78BRDE240SV68334902400
USD: RO46BRDE240SV75299172400
EUR: RO22BRDE240SV87247142400

BRD, Agenţia Dimitrie Mangeron, Şos. Naţională, nr. 55, Iaşi
 
În speranța că veți fi parte a acestui proiect, vă mulțumim anticipat și rugăm pe Domnul să vă binecuvinteze după cum crede El ca e mai potrivit!

 
Familia Acatrinei,
Familia Nagy și
Echipa Kairos

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.