După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 29 aprilie 2018

✡ Ce a scris Benjamin Netanyahu despre vizita lui Dragnea și Dăncilă în Israel. Mesaj oficial

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a scris pe pagina sa de Facebook despre vizita făcută în Israel de premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi ministrul de Externe Teodor Meleşcanu. În mesaj, premierul israelian își exprimă speranța că România va face toate demersurile pentru mutarea ambasadei la Ierusalim.

"Prim-ministrul a subliniat că Ierusalimul a fost capitala eternă a poporului evreu timp de 3,000 de ani. Acesta este căminul Knesset, al preşedintelui statului, al Guvernului Israelului şi al Curţii Supreme şi este firesc ca ambasadele străine din Israel să fie amplasate aici. Prim- ministru a remarcat importanţa deciziei istorice a preşedintelui Trump de a muta ambasada SUA la Ierusalim în zilele care urmează. Prim-ministrul şi-a exprimat speranţa că există un sprijin larg în România pentru un pas similar şi că România îşi va muta ambasada la Ierusalim cât mai curând posibil, oferind o nouă expresie a prieteniei istorice dintre cele două ţări", se mai arată în mesajul premierului israelian, care a postat şi o fotografie alături de Viorica Dăncilă.

Continuarea pe www.realitatea.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.