După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 27 aprilie 2018

Cristian Ionescu 🔴 Statul suveran şi criminal

Sunt multe, prea multe de spus în cazul copilașului Alfie Evans ținut ostatec și lăsat să moară într-un spital din Marea Britanie, deși ar fi acceptat în Italia pentru îngrijire și tratament.
Orgoliul țării, deh!
Ceea ce mă frământă sunt două lucruri:
UNU. În articolul de mai jos este enunțat principiul în virtutea căruia Statu’ nu le dă voie să-și ia copilul și să-l ducă într-o altă țară, dar în acelaș timp îi întrerup orice demers medical de susținere a vieții: în cazul unei dispute între părinți și medici, drepturile copilului sunt primordiale! Cine stabilește aceste drepturi? Statu’!
Și DOI. Deși nu sunt din fire cowboy, încep să pricep de ce mulți americani consideră că cetățenii trebuie să fie o armată înarmată la nevoie, serviciile medicale NU trebuie să fie sub controlul Statului, iar copiii ar trebui crescuți sub autoritate parentală absolută!
Numai ce am fost la Auschwitz unde mi-am reamintit cât de suveran și cât de criminal poate deveni un stat, orice stat, dacă i se permite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.