După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 28 aprilie 2018

✡ Klaus Iohannis i-a ÎNFURIAT pe EVREII din Europa: ''Limbaj sinistru. Declanșează semnale de alarmă''

Președintele Asociației Europene a Evreilor, Rabinul Menachem Margolin, s-a sesizat, vineri, după ce președintele Klaus Iohannis a făcut aluzie la anumite “înțelegeri secrete” dintre Liviu Dragnea și evrei, scrie www.b1.ro.
Rabinul Margolin, a cărui organizație de la Bruxelles reprezintă evreii de pe întregul continent, a avertizat că șefii de stat ar trebui să evite utilizarea unui astfel de limbaj „greu, cu conotații, subtil sinistru”.
"Indiferent de protocoalele stabilite și de nemulțumirea evidentă a președintelui că nu au fost respectate, aș îndemna la reținere și prudență privind folosirea unui astfel de limbaj de către şefii de stat.
Sub presiune mediatică, găsirea cuvintelor corecte nu este întotdeauna ușoară și suntem pregătiți, în acest context, să oferim președintelui beneficiul îndoielii. Dar folosirea unui astfel de limbaj, încărcat cu conotații și subtilităţi sinistre, poate fi folosit de elementele dubioase din societate și, în mod firesc, declanșează semnale de alarmă în rândul comunității evreiești”, a declarat Rabinul Menachem Margolin pentru Qmagazine.

Klaus Iohannis a făcut referire la ”înțelegeri secrete” pe care este posibil ca Liviu Dragnea să le facă ”cu evreii”, în vizita în Israel. Președintele a criticat secretomania în care s-a organizat vizita lui Dăncilă și Dragnea în Israel și a subliniat faptul că aceștia nu au mandat pentru ceea ce discută în Israel, deci nu vorbesc în numele României.  (Detalii AICI)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.