După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 27 aprilie 2018

✡ MCA România (Centrul pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului) își exprimă "mâhnirea" cu privire la declaraţia preşedintelui Iohannis despre "înţelegerile secrete cu evreii" pe care le-ar face Liviu Dragnea în Israel...

"MCA Romania îşi exprimă mâhnirea cu privire la expresiei "înţelegeri secrete cu evreii" folosită de preşedintele României când se exprima împotriva relocării ambasadei României la Ierusalim şi împotriva vizitei domnului Dragnea în Israel", se arată într-un comunicat al Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului.

"Introducerea Israelului în mijlocul unui conflict politic local este greşită şi alimentează antisemitismul şi mişcările anti-Israel. MCA România face apel la părţile implicate să manifeste precauţie în asemenea chestiuni sensibile", mai precizează MCA România.

Referindu-se la vizita lui Liviu Dragnea în Israel, preşedintele Iohannis a afirmat că "cine ştie ce înţelegeri secrete face cu evrei". Ulterior, preşedintele a afirmat că expresia nu a fost una peiorativă, dar îşi cere scuze dacă s-a simţit cineva jignit.

MCA Romania îl critică şi pe Dragnea pentru că a invocat influenţa internaţională a Israelului şi a premierului israelian ca argumente pentru mutarea ambasadei, în loc să afirme că Ierusalimul este capitala reală a Israelului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.