După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 aprilie 2018

MISIUNE ÎN CAMBODGIA 🔴 FEBRUARIE - MARTIE 2018

Din cauza agendei supraîncărcate ne aflăm acum în situația de a scrie un rezumat al lucrărilor din Asia pe lunile februarie și martie împreună.

Primul eveniment din luna februarie a fost botezul în apă a 50 de tineri, care au depus mărturia lor în public pe plaja orașului Kep.

Am plecat spre Bangladesh unde am consolidat bazele lucrării începute în noiembrie anul trecut. În tribul Urisha am organizat o evanghelizare la care au participat în jurul a 200 de persoane. La predicarea Evangheliei harului 27 de suflete au luat decizia de a-și preda viața Domnului Isus și de a-L urma pe El. Apoi am oferit tuturor celor prezenți un prânz bogat făcând o zi de sărbătoare pentru ei. Oamenii din acest trib lucrează ca sclavi pe plantațiile de ceai verde și arbori de cauciuc din estul Bangladeshului, în provincia Sylhet.

O echipă a misiunii Speranța ne-a vizitat pentru a lucra și a sluji oamenilor din Cambodgia și Myanmar. În orașul Kirivong, la doar 8 km de granița cu Vietnam, am organizat împreună un concert evanghelistic la care au participat peste 2500 persoane. Nu au lipsit dintre invitați oficialitățile politice care și-au adus și ele contribuția financiară necesară organizării unui astfel de eveniment de amploare. În urma auzirii Cuvântului Vieții aproximativ 700 de persoane au decis să îl primească pe Isus ca Domn și Mântuitor. Reprezentanții guvernamentali ne-au încurajat să continuăm cu acest tip de concerte evanghelistice și în alte orașe cambodgiene, exprimându-și mulțumirea și sprijinul total pe viitor.

Slujirea a continuat prin ajutorarea săracilor din diferite sate foarte sărace. Am distribuit alimente și de asemenea am predicat din Scriptură. Alte zeci de persoane L-au primit pe Domnul Isus în viața lor.

Pe data de 10.03.2013 a avut loc ceremonia de inaugurare a organizației ”HOPE MISSION IN CAMBODIA” (MISIUNEA SPERANȚA ÎN CAMBODGIA) în prezența fratelui Radu Almășan, directorul Misiunii Speranța România. Au fost prezenți toți membrii organizației împreună cu liderii celor 33 de biserici pe care le-am plantat până acum în Cambodgia. Prin această organizație vom coordona proiectele misionare din toată Asia. La sfârșit am organizat și un serviciu de ordinare a 20 de păstori pentru a sluji în bisericile locale.

După o săptămână am plecat cu toată echipa în Myanmar. Pentru a ajunge în tribul Zutong, a trebuit să călătorim timp de trei zile cu autobuzul. Călătoria din orașul Gangaw spre satul Lungngo a fost cea mai dificilă și provocatoare etapă. Drumul de acces este foarte rău și periculos din cauza poziționării lui aproape de prăpăstiile abrupte din acel lanț muntos. Domnul a făcut să experimentăm din plin protecția și harul Lui peste noi.

Programul pe care l-am desfășurat în timpul petrecut acolo a cuprins 5 ore de conferință pentru lideri și păstori, în fiecare zi, iar seara evanghelizare. Aproximativ 200 de persoane au exprimat dorința lor de a se pocăi și de a-L urma pe Domnul Isus.

Vă mulțumim pentru că ne purtați în rugăciunile voastre și pentru tot suportul financiar pe care din dragoste îl trimiteți pentru înaintarea Evangheliei. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze după bogățiile harului Său.


Pentru susținerea financiară a lucrării din CAMBODGIA s-au deschis următoarele conturi:

Cont EURO BANCA TRANSILVANIA ROMÂNIA
Moisa Eduard Claudiu

RO33BTRLEURCRT0442750201
COD SWIFT: BTRLRO22

Cont 
LEI BANCA TRANSILVANIA ROMÂNIA
Moisa Eduard Claudiu
RO83BTRLRONCRT0442750201
COD SWIFT: BTRLRO22

 
Cont USD BANCA TRANSILVANIA ROMÂNIA
Moisa Eduard Claudiu
RO37BTRLUSDCRT0442750201
COD SWIFT: BTRLRO22


www.churchplantingasia.com
Adresa e-mail: churchplantingasia@gmail.com
Facebook ID: Eduard Claudiu Moisa

Cu prețuire,
Claudiu & Cristina,
Samy + Debby

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.