După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 12 aprilie 2018

Rebeca Sara Cocora a dispărut fără urmă! Apel disperat pentru sprijin în găsirea adolescentei dispărute!


Parinti in lacrimi la Timisoara. Le-a disparut copilul


TIMISOARA. Familie disperata la Timisoara. Politistii au intrat in alerta si incearca sa dea de urma unui copil disparut.

Este vorba de o fata de 14 ani care a plecat de acasa, de pe strada Academician Remus Radulet, din zona Aradului, in 11 aprilie, iar de atunci nimeni nu mai stie nimic de ea.
Parintii au cerut ajutorul politistilor de la Investigatii Criminale.
Rebeca Sara Cocora are 1.68 inaltime, 54 kg, par saten si ochi caprui.
In momentul disparitiei, fata purta o geaca si pantaloni de jens de culoare maro si adidasi.
Oricine poate oferi informatii despre fata e rugat sa sune la 112. Distribuie si tu pentru ca informatiile sa ajunga sub ochii cat mai multor oameni, poate o gasim!


Info Facebook: Este o adolescenta din biserica Metanoia care ieri a plecat spre scoala si nu a ajuns la scoala, nimeni nu stie nimic, nici prietena ei de la scoala, telefonul e închis si sunt deja 24 h de cand nu se stie nimic de ea. 
Nu au fost certuri cu părinţii ca sa fie un motiv de razvratire, nu se stie sa aibe vreun prieten, nici bolnava! 
Cine are pe inima, hai sa ne unim in rugaciune ca Dumnezeu sa Faca un miracol, familia este la pământ!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.