După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 17 aprilie 2018

Tony Berbece 🔴 Capcana de a judeca în grabă

O doamnă s-a dus să cumpere fructe însă nu găsea niciunul bun, toate erau pătate în ochii ei. L-a certat pe vânzător pentru marfa lui de “proastă calitate”, dar vânzătorul i-a întins un șervețel și a rugat-o să-și șteargă ochelarii. Problema era pe lentilele și nu pe fructele vânzătorului. La fel și azi, mulți au probleme cu “lentilele” pe care diavolul le-a pus pe ochii lor, aceștia văd numai “pete” pe oamenii din jur.

Șimei s-a grăbit să-l judece pe David și să-i spună că Dumnezeu îl bate prin Absalom pentru că acesta “i-a furat” scaunul de domnie lui Saul. Prietenii lui Iov s-au grăbit să spună că Iov e judecat de Dumnezeu pentru păcatele lui ascunse, când defapt acesta era cel mai neprihănit om de pe pământ. Evreii s-au grăbit să-L judece pe Isus de pe cruce crezând că era un impostor, însă “El era străpuns pentru păcatele noastre”.
E nebunie în a judeca repede ce vezi. E prostie în a-ți da cu părerea despre orice și oricine. E lipsit de dragoste să pui etichete pe oameni așa cum ai pune pe borcane despre care știi cu ce sunt umplute. Coaja fructului de cocos este hidoasă, dar înauntru ascunde o comoară de vitamine.

Diavolul va căuta mereu să-i facă urâți pe cei mai plăcuți oameni înaintea lui Dumnezeu, dar cine are ochiul curat va ști să vadă frumusețea spirituală dincolo de “coaja fructului de cocos”. Ochiul tau cum e?
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.