După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 26 aprilie 2018

Tony Berbece 🔴 Familia între Dragnea, Iohannis și LGBT...

A sosit vremea ca generația noastră să apere valorile familiei. Străbunii noștri au luptat cu otomanii, care le voiau copiii pentru a-i transforma în ieniceri, iar pe fete pentru poftele lor sălbatice. Noi azi luptăm cu altceva, cu degradarea morală care ne poate transforma societatea într-o groapă de gunoi moral. Nu vrem ca toate scursurile minții satanei să aibă acces în familie.

Unii zic că nu susțin familia pentru că Dragnea ne cheamă la referendum și că ei urăsc PSD-ul, tot despre Dragnea zic și e limpede că nu reprezintă un exemplu de familie, dar nu mă interesează pentru că eu pot vota la referendum familia, iar la alegeri alt partid decât PSD. E ca și cum aș spune că nu mă duc la război călare pentru că nu-mi place ce mănâncă un cal. Eu mă slujesc de cal dar asta nu înseamnă că stau cu el la masă. Așa și cu PSD-ul și Referendumul. Mă slujesc de ce fac ei dar nu le susțin ideologia de partid.
Apoi e și Domnul Iohannis care se încăpățânează să denigreze acest referendum considerându-l inutil. Nu cred că o declarație a poporului de a spune: “Pe aici nu se trece!” Este inutilă. Aș vrea ca propagandiștii aceștia LGBT să vadă cu ce popor au de a face. Și nu te joci cu poporul al cărui desert este coliva, cum bine spunea cineva.
Așadar, nu vă lăsați pe tânjeală în plin război. Orice metodă de a arăta cine suntem și ce credem este mai mult decât necesară.
Susțin Referendumul și da, voi merge ca un “handicapat” cum i-a făcut C.T.P. pe cei care vor merge și la marș dacă se va face și la vot. Oamenii întregi la minte au ajuns handicapați în viziunea unora și asta ar trebui să ne înverșuneze cel mai tare. A iubi ca băiat o fată, a face familie cu ea și a face copii o să devină de râs dacă noi tăcem azi.
Închei cu vorbele lui Hannibal: “Trebuia să plângeți când vi s-au luat armele!” Noi încă le avem!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.