După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 30 aprilie 2018

✡ Un fost ministru în Guvernul Cioloş rupe rândurile: De ce România TREBUIE să-şi mute ambasada la Ierusalim 🔴 Doar pentru că Liviu Dragnea susţine un lucru, nu înseamă automat că acel lucru este rău...

Într-o perioadă în care toţi opozanţii PSD atacă intenţia de mutare a ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, un fost ministru în Guvernul Cioloş prezintă argumentele pentru care România ar trebui să recunoască Ierusalimul drept capitala Israelului. Marius Bostan, fost ministru al Comunicaţiilor, o critică şi pe Frederica Mogherini, comisarul european pentru Relaţii Externe, după ce aceasta ar fi dat asigurări că niciun stat UE nu-şi mută ambasada la Ierusalim.

"De cel puțin 3000 de ani poporul lui Israel are prezență acolo și capitală le-a fost Ierusalimul. Au pribegit mult timp în toată lumea dar au avut în inimă pământul lor făgăduit de Dumnezeu. Biblia este mai mult decât un argument.

Este extraordinar cum aproape toți evreii din toată lumea țin legătura cu țara lor, cum Diaspora susține Israel.

Palestina ca denumire este locul de unde vin evreii. Nu a existat vreun stat arab acolo. Așazisa identitate palestiniană statală de acum este o creație a propagandei sovietice.

Oare Frederica Mogherini care după căderea regimurilor comuniste din 1988 activa într-o organizație comunistă nu este tributară tenebrelor sovietice? După pozițiile exprimate, trecutul ei și relatări ale unor prieteni din Italia, mult mai informați decât mine, nu pot avea încredere în Mogherini.


Israelul este singurul stat din lume căruia nu i s-a permis să-și decidă singur capitala.

Văd că se invocă relațiile noastre cu lumea arabă ca argument la mutarea ambasadei. Care relații? Cele prin care un “ambasador palestinian” ne amenință și noi nu protestăm? Economic sunt aproape zero.

Interesul național al României tehnologic, militar, cultural este evident în relație cu USA și Israel. Este și moral și pragmatic.

De Ierusalim, de pământul sfânt este legată credința, istoria, prezentul și viitorul nostru.
Cred că ar trebui să atragem atenția tuturor aliaților europeni că civilizația și cultura noastră vine din creștinarea Europei și îndepărtarea de aceste rădăcini nu este normală.


Europa este o uniune a națiunilor și a libertății nu un spațiu unde niște sforari numiți indirect fac jocurile", scrie Marius Bostan pe Facebook.

Fostul ministru mai susţine că, doar pentru că Liviu Dragnea susţine un lucru, nu înseamă automat că acel lucru este rău.

"Dacă Liviu Dragnea bea apă nu inseamna ca toti cei care sunt contra nu trebuie sa bea. Vad ca mulți oameni care pareau inteligenti renunta la anumite teme numai pentru ca le-a preluat Baronul de Teleorman", mai afirmă Bostan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.