După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 mai 2018

Cel mai bun rugbist al Australiei nu se lasă: Homosexualitatea este o perversiune sexuală de nedescris

Israel Folau, vedeta echipei naționale de rugby a Australiei, a revenit în centrul atenției după ce a publicat un filmuleț pe o rețea de socializare în care relațiile homosexuale sunt descrise drept „perversiune sexuală de nedescris”, informează Gazzetta dello Sport.

Sportivul a publicat un clip care conținea o predică a unui cunoscut pastor protestant din Statele Unite, David Wilkerson.

La un moment dat, pe fondul unor imagini cu activiști LGBT, pastorul spune că „lumea trăiește în timpul începutului durerilor. Trăim într-o lume în care lăcomia este la un nivel fără precedent, inechitate galopantă, perversități sexuale de nedescris”.

Folau a însoțit clipul cu mesajul: „Cu mare dragoste am dorit să împărtășesc acest video în speranța că oamenii îl vor vedea și se vor gândi la el. Iisus se va întoarce în curând și vrea ca noi să ne întoarcem la El prin pocăință și botez în numele lui Iisus Hristos (Faptele Apostolilor 2:38). Vă rog nu vă îngreunați inimile”.


Folau continuă să-și exprime crezul creștin pe tema LGBT,  după ce acum o lună a fost criticat dur în presa australiană pentru că a scris pe Twitter că pe „homosexuali îi așteaptă iadul dacă nu se vor pocăi”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.