După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 mai 2018

Fără „Ziua Mamei” pentru a nu ofensa părinții homosexuali . O grădiniță anulează serbările dedicate mamei și tatălui

Sub diktatul propagandei LGBT cad victime și grădinițele. La cererea specială a unor părinți homosexuali, care au spus că se simt discriminați, o grădiniță din  Roma a decis să nu mai țină nicio serbare dedicată „Zilei Mamei” sau, așa cum se obișnuiește în Italia, „Zilei Tatălui”.

Micuții din cartierul Ardeatino, de la periferia Romei, nu vor mai cânta „E ziua ta, mămico” și nici nu vor mai scrie pe mici ilustrate „Tata, te iubesc”. Decizia conducerii grădiniței de a anula orice serbare dedicată mamei și tatălui a fost luată la solicitarea unui cuplu de homosexuali, care s-au declarat discriminați de astfel de festivități ținute de grădiniță, informează Il Giornale.
 
Atât conducerea grădiniței cât și municipalitatea orașului au răspuns pozitiv cererii. O decizie similară s-a luat deja, încă din 2015,  tot la Roma, în grădinița Contardo Ferrini, din cartierul Trieste.

În locul celor două serbări - anulate din acest an - vor fi organizate, după cum susține conducerea grădiniței,  așa numite„petreceri de familie”,  adică o zi de activități și ateliere deschise destinate familiilor pentru a promova o mai bună cunoaștere a lor însele”.

Hotărârea grădiniței nu a rămas însă nesancționată de familiile normale care își trimit copiii aici. Prin „discriminarea inversă", acesta este „un răspuns grotesc, pentru că odată cu această decizie sunt afectate drepturile tuturor celorlalți părinți și copii. În plus, se anulează ideologic în mod clar cele mai mari simboluri ale umanității, care îi includ chiar și pe cei doi părinți homosexuali, născuți și ei dintr-un bărbat și o femeie”, se spune în protestul părinților.

„Abolirea sărbătorilor dedicate mamei și tatălui - subliniază deputatul Roberto Novelli din partidul Forza Italia- pe lângă faptul că este o alegere ideologică este o adevărată idioție”.

Matteo Salvini, liderul Ligii Nordului, care ar putea deveni viitorul premier al Italiei, a scris pe Twitter: Jos mâinile de pe copii! De mama și  de tata nu vă atingeți”.
 
Luna trecută, tribunalul din Pisa, a decis într-un caz extrem de contoversat în peninsulă, că,  pentru prima dată, un copil născut în Italia de un cuplu de lesbiene, o italiancă și o americancă, va putea avea două mame și nici un tată înscris pe certificatul de naștere. Asta deși numai una dintre cele două a purtat și a dat naștere copilului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.