După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 22 mai 2018

✡ Jurnalistul israelian Attila Somfalvi: Consilierii israelieni care au lucrat pentru PSD îl amenință pe Ludovic Orban: „Ar fi bine dacă și-ar retrage fanteziile, dacă nu, îl vom opri” / Liviu Dragnea: “Se poate vorbi de antisemitism instituţional”

Un jurnalist din Israel de origine romana, Attila Somfalvi, a declarat luni seara, la Antena 3, ca a vorbit cu cei trei consilieri israelieni ai PSD pe care Ludovic Orban ii acuza ca au facilitat actul de „inalta tradare” al lui Dancila. Acestia au lansat amenintari la adresa lui Orban.

Conform plangerii penale a lui Ludovic Orban, prezentata de Antena 3, premierul Dancila este acuzata ca a intrat in contact direct cu reprezentanti ai statului Israel, deci ai unei „puteri straine”, asa cum este evidentiat in textul denuntului, prin intermediul unor agenti straini, mai exact trei consultanti angajati de PSD: Moshe Klughaft, Sefi Shaked, Asaf Einsin.

Attila Somfalvi a stat de vorba cu cei trei consultanti israelieni. „La inceput, nu stiau daca sa rada sau sa planga(…). Sunt trei specialisti pe care eu ii stiu de peste zece ani”, a spus jurnalistul, luni seara, la Antena 3.

„Dupa ce s-au calmat, au iesit la atac in mod clar. Au explicat publicului ca nu este nicio legatura intre ei si un organ de securitate, sunt profesionisti si atat”, a mai spus el.

Moshe Klughaft a spus ca „cineva din opozitia din Romania a citit prea multe carti de spionaj”. „Nu avem nicio legatura cu mutarea ambasadei de la Tel Aviv la Ierusalim. Ar fi bine daca domnul Orban si-ar retrage fanteziile, iar daca nu o sa recurgem la lege pentru a-l opri”, a declarat Moshe Klughaft.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni că, în ceea ce priveşte plângerea penală depusă împotriva premierului Viorica Dăncilă de liderul liberalilor Ludovic Orban, “se poate vorbi de antisemitism instituţional”.


Continuarea pe www.animanews.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.