După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 mai 2018

✡ Meleșcanu: Dacă Iohannis nu acceptă mutarea ambasadei la Ierusalim ne ducem la CCR

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, miercuri, ca daca presedintele Klaus Iohannis nu accepta analiza Guvernului privind efectele mutarii ambasadei Romaniei la Ierusalim, atunci se poate ajunge "din nou la probleme legate de un conflict interinstitutional" si ca poate fi sesizata CCR.

"In opinia mea, cel putin, doresc sa facem aceasta evaluare si analiza cat mai rapid cu putinta si sa prezentam mai multe alternative, care sa fie mutarea sau alte alternative care ar putea sa apara la aceasta ora. Sigur, decidentii politici vor hotari.

In cazul in care vor fi decizii diferite, putem ajunge din nou la probleme legate de un conflict interinstitutional, ne ducem la Curtea Constitutionala si asa mai departe. Mergem pe toate mecanismele", a declarat ministrul de Externe, Teodor Melescanu, citat de Mediafax.

Continuarea pe www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.