După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 6 mai 2018

Mesaj disperat al Cameliei Smicală către politicienii din România: Nu înțeleg de ce autoritățile române nu-și protejează cetățenii! Este adevărat că minorii nu au drept de vot, dar totuși, au și ei niște drepturi...

Medicul român Camelia Smicală, ai cărei copii au fost luați de către Protecția Copilului din Finlanda și duși în centre de plasament, a postat pe pagina sa de Facebook, un mesaj extrem de dur la adresa guvernului României, scrie ActiveNews.ro.

De când s-a desființat Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, nicio autoritate nu a mai vorbit de ei. 

„Nu înțeleg de ce autoritățile române nu-și protejează cetățenii. Incompetență, delăsare, obiediență, lipsa empatiei….acestea sunt cuvintele care îmi vin în minte. Treziți-vă, oameni buni! Este adevărat că minorii nu au drept de vot, dar totuși, au și ei niște drepturi…”, a scris Camelia Smicală pe Facebook.

Autoritățile române ar putea lua exemplu de la cele italiene. După moartea micului Alfie Evans, un senator italian a cerut o investigație și chemarea ambasadorului britanic la Ministerul de Externe italian, deoarece micuțul devenise între timp și cetățean italian.

Pe data de 16 mai 2015, Maria și Mihai au fost ridicați din familia lor de către Lastensuojelu, echivalentul finlandez al Barnevernet-ului norvegian.

S-au bucurat de „protecția” serviciilor sociale până pe 21 decembrie 2015, când au fost returnați familiei, sub motivația oficială că acasă este cel mai bun loc pentru ei.
 
Pe 16 mai 2016, copiii au fost din nou luați cu forța în custodia Lastensuojelu, de data aceasta în fața școlii, în văzul profesorilor și al colegilor. La scrisorile și plângerile formulate de profesorii consternați de această măsură, Lastensuojelu oferă un răspuns scurt și categoric prin transferarea copiilor în alte școli.

Deși există nenumărate dovezi care arată că Maria și Mihai sunt extrem de afectați de separarea de familie, Lastensuojelu susține că acționează în conformitate cu principiul numit „interesul superior al copilului”, iar copiii sunt beneficiari ai sistemului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.