După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 7 mai 2018

Președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, i-a apărat memoria lui Karl Marx, într-un discurs ELOGIOS ținut într-o BISERICĂ ridicată de Constantin cel Mare

Președintele Comisiei Europene a livrat un discurs pasional în apărarea ideologului comunismului, Karl Marx, în momentul comemorării a 200 de ani de la nașterea acesuia, informează The Express, potrivit site-ului de știri ActiveNews.ro.

Chiar dacă membri ai Congresului american, dar și numeroși demnitari din foste țări comuniste i-au cerut președintelui Juncker să nu participe la aniversarea lui Marx, acesta nu a ținut cont de critici, notează sursa citată.

Mai mult decât atât, Juncker i-a apărat moștenirea ideologului comunismului. Acesta a spus că „Marx a fost un filozof care a gândit în viitor și a avut apirații creative. Astăzi apare ca simbol al unor lucruri pentru care nu este responsabil și pe care nu le-a cauzat, deoarece mult din ce a scris a fost rescris sens opus”.

„Trebuie să-l înțelegem pe Marx în contextul vremii sale și să nu avem prejudecăți atunci când îi facem cronica”, a continuat el.

Vorbind despre influența politică a lui Marx asupra politicii moderne, președintele Comisiei Europene a declarat că „misiunea vremii noastre” este să îmbunătățim drepturile sociale. „Uniunea Europeană nu este construcție defectă, ci instabilă. Este instabilă pentru că, până-n zilele noastre, dimensiunea socială a Uniunii Europene rămâne veriga slabă în integrarea europeană. Trebuie să schimbăm asta”.

Aceste declarații au fost făcute în Biserica lui Constantin din Trier, edificiu ridicat de Împăratul Roman Constantin cel Mare, primul lider creștin al marelui Imperiu.

Anterior, demnitari ai partidului lui Viktor Orban i-au înmânat o scrisoare lui Juncker, în care au scris că „ideologia marxistă a dus la moartea a zeci de milioane de oameni și a ruinat viețile a alte sute de milioane. Sărbătorirea fondatorului său este o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor”.

Discursul lui Juncker a fost întrerupt de către un protestatar, dar forțele de securitate l-au blocat și l-au evacuat din Biserica.

În dimineața aceleiași zile, Juncker a participat la dezvelirea unei statui a lui Marx, monument primit cadou de către orașul Trier din partea Partidului Comunist Chinez.  Luxemburghezul Juncker este cetățean de onoare al orașului Trier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.