După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 19 mai 2018

Scandal de pedofilie în Chile: Toți episcopii și-au înaintat demisia papei

Toți cei 34 de episcopi romano-catolici din Chile și-au oferit Papei Francisc demisiile din funcții, în urma unui scandal privind mușamalizarea abuzurilor sexuale asupra unor copii, comise de clerici, anunță BBC, potrivit ActiveNews.ro.

„Noi, toți episcopii prezenți la Roma, ne-am pus posturile în mâinile Sfântului Părinte pentru a decide în deplină libertate soarta fiecăruia dintre noi”, se arată într-o declarație înaintată presei.

Episcopii chilieni se află la Roma, unde au fost convocați de Suveranul Pontif. Într-o declarație comună, cei 34 de episcopi își cer scuze victimelor abuzurilor și Bisericii Romano-Catolice.

Nu se știe deocamdată dacă Papa le-a acceptat demisiile.
 
Suveranul Pontif a fost criticat, în timpul vizitei sale în Chile, pentru decizia sa de a hirotoni un episcop care este acuzat că acoperea abuzurile sexuale comise de un preot.

Episcopul chilian Juan Barros, pe care Papa Francisc l-a numit în urmă cu trei ani, este acuzat că se folosește de poziția sa în Biserica Catolică pentru a încerca să blocheze o investigație asupra unor fapte comise de mentorul său, preotul catolic Fernando Karadima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.