După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 mai 2018

✉ Scrisoare misionară din India: Vă îndemnăm să vă rugați ca Domnul să îl întărească pe Raja, să îl păzească să nu mai aibă atacuri de hipoglicemie / hiperglicemie și să îl vindece pe deplin!

Dragii noștri,

          De două zile tot încerc să vă trimit acest e-mail dar internetul e foarte încet și nu am reușit până acum.

          Prin harul Domnului Raja a venit cu bine acasă de la spital duminică seara. Acum trebuie să își facă injecții cu insulină înainte de fiecare masă. După o săptămână vom merge la doctor să îl consulte și să decidă ce tratament va lua în continuare. Ne rugăm ca Domnul să îi dea înțelepciune doctorului, ca să îi prescrie tratamentul potrivit pentru Raja.

          Vă îndemnăm să vă rugați ca Domnul să îl întărească pe Raja, să îl  păzească să nu mai aibă de atacuri de hipoglicemie dar nici de hiperglicemie și să îl vindece pe deplin. Nimic nu este prea greu pentru Domnul și ne rugăm ca numele Lui să fie înălțat, iar această boală să fie tot spre slava Lui, pentru ca toți din jur să Îl vadă pe Dumnezeul adevărat la lucru și să Îi dea slavă! Raja își dorește mult să se facă bine cât mai curând și să continue să Îl slujească pe Domnul. În spital s-a bucurat că a avut ocazia să vestească Evanghelia unui coleg de salon.

          Rugați-vă și pentru vederea lui Raja. De când a fost în spital, nu mai poate să vadă să citească și e tare întristat că nu poate citi din Biblie.

          Rugați-vă și pentru mine, ca să îmi dea Domnul puterea, înțelepciunea și călăuzirea Lui în tratamentul și regimul pe care trebuie să i-l dau lui Raja.

          Rugați-vă și pentru Baruch, ca Domnul să îl păzească și să îl ajute să crească, să Îl cunoască și să Îl iubească pe Domnul!

          Vă mulțumim din inimă că ne sunteți alături și ne rugăm ca Domnul să vă răsplătească și să vă binecuvinteze!
 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și
Baruch Rai

Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.