După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 mai 2018

Viorel Iuga 🔴 Cu foarte mult timp în urmă, profetul întreba: „Oare tăcând faceţi voi dreptate?”

Întreb şi eu, dragi creştini: de ce tăcem sau cedăm? Nu ştim Cine a creat familia, ce este ea şi care este rolul ei pentru societate şi pentru biserică? Nu ştim ce valoare are ea pentru pământ şi pentru veşnicie? Nu ştim ce aşteaptă Domnul de la noi, copiii Lui? Nu cunoaştem planurile satanice, planurile întunericului de a distruge tot ce este bun, sfânt şi folositor? Dacă le ştim, pentru că sunt deconspirate în Adevăr, de ce tăcem?

Vă îndemn, din nou, să folosiţi toate ocaziile şi toate mijloacele pe care le aveţi pentru a proclama Adevărul lui Dumnezeu despre familie! Să nu fim găsiţi vinovaţi de tăcere! Sau vrem să Îl întărâtăm pe Dumnezeu?! Chiar credem că vom scăpa nepedepsiţi?
 
În acelaşi timp, folosiţi toate ocaziile şi mijloacele pentru a cere organizarea Referendumului! Este dreptul nostru constituţional! Să nu lăsăm pe nimeni, indiferent cine ar fi şi ce poziţie publică ar ocupa temporar să îşi bată joc de noi! Istoria, mult mai lungă decât credeam, a procesului de clarificare a Art 48 din Constituţie, ne-a demonstrat că dacă suntem uniţi şi dacă perseverăm, ne îndreptăm spre victorie.

Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.