După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 21 mai 2016

ActiveNews.ro: Protestul devenit viral pe internet într-unul din magazinele americane care permite bărbaților să folosească toaleta femeilor



Toaletele pentru transsexuali, care deja și-au făcut apariția în SUA, provoacă proteste ale celor care nu doresc să își lase copiii să intre în WC-uile pe care le folosesc reprezentanții transgender.

O demonstrează un filmuleț postat pe Youtube, în care o familie care, aflată într-unul din magazinele lanțului Target, din SUA, protestează față de decizia acestuia de a introduce toaletele trangender. În doar patru zile, filmulețul a adunat aproape 400.000 de vizualizări. 
În imagini apare o femeie, care ține în mână Biblia, și care, alături de mai mulți membri ai familiei, le cere clienților magazinului să nu cedeze în fața politicii care permite înființarea WC-urilor pentru transsexuali.

"Nu vă lăsați înșelați! Aceasta este o înșelați. Asta nu este iubire, iar ei o dovedesc prin faptul că lasă ca in toaletele lor să intre bărbați pervertiți. sunt mama unui copil de 12 ani si sunt dezgustată de acest lucru. Magazinele Target nu protejează mamele și copii", strigă femeia revoltată, cerându-le tuturor mamelor să nu mai intre cu copiii în aceste magazine, pentru că sunt "un loc periculos".

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.