După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 10 august 2016

† Quo Vadis – Corul Romilor din Boldești cântă la Brooklyn Tabernacle, New York, biserica păstorită de Jim Cymbala!

Eduard Teodorescu si fiica Ligia, fac un turneu in USA impreuna cu un cor format din tineri romi, crestini dupa Evanghelie, a carui dirijor este. 

Eduard Teodorescu are un bunic care a cantat la opereta din Bucuresti la inceputul secolului trecut. Eduard a infiintat misiunea Quo Vadis Music – dedicata formarii corurilor de muzica clasica crestina; asa a infiintat si Corul romilor de la Boldesti.

Quo Vadis Music, impreuna cu doua misiuni crestine americane, Precious Life si My Brother’s Keeper, incearca sa adune fonduri pentru construirea primei clinici pentru rromi din Romania.

Membrii corului, tineri elevi de liceu si studenti cu pielea maslinie, poarta nume cu sonoritate romaneasca de la Ancuta si Raluca la nume mai exotice ca si Luiza ori Monalisa. (Monalisa este studenta in ultimul an la Medicina si visul ei este sa ajute ”la construirea unei clinici unde saracii sa nu trebuiasca sa plateasca”)...

.........................................................

Corul canta un concert de o ora, muzica clasica crestina dar si gospel, in limbile romana, engleza, germana si italiana. La fiecare concert li s-a cerut sa cante Corul Robilor (G. Verdi) in italiana. Concertul se incheie cu Aleluia, de Handel.

.........................................................

Ei au zilnic concerte in regiunea Lancaster PA si niciodata doar un concert, (Noi i-am vizitat in singura zi cand aveau doar un concert, sambata 6 august, dar i-am adus de la 100 Km departare pentru concertul din acea zi)
Quo Vadis – Corul Romilor din Boldesti, probail ca face istorie in lumea corurilor crestine romanesti. Ei vor canta 3 cantari joi, 11 august 2016, la Brooklyn Tabernacle, New York, celebra Biserica pastorita de Jim Cymbala. (Corul de la Brooklyn Tabernacle are 280 de persoane, (a inceput cu 9), coristii sant aprope toti amatori, fara nici o instruire muzicala, au castigat 6 premii “Grammy Awards” in America).


    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.