După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 24 ianuarie 2017

Doctorița Camelia Smicală, separată de copiii ei dezvăluie: În Finlanda, copiii care plâng de dorul părinților sunt băgați în carceră


Doctorița Camelia Smicală, căreia serviciile sociale i-au luat 2 din cei 3 copii, susține că băiatul ei, în vârstă de 10 ani, i-a spus acest lucru la ultima întâlnire

Camelia Smicală, doctorița căreia serviciile sociale din Finlanda i-au luat copiii de două ori în ultimii doi ani, a povestit cum decurge o întâlnire între părintele natural și copilul aflat în plasament. Câteva din informațiile date de femeia în vârstă de 44 de ani, mamă a trei copii, sunt importante pentru a înțelege ce se ascunde, cu adevărat, sub numele rece al operațiunii „separarea minorilor de părinți”.

Prima separare
Înainte de a reproduce cuvintele femeii crunt lovită de soartă, trebuie să rememorăm cazul său. A devenit cunoscută în România după ce cazul „Bodnariu” a adus pentru prima oară în atenție „moda” separărilor familiilor sub pretextul protejării copiilor în fața abuzurilor părinților naturali. Camelia Smicală face parte din dosarele controversate, în care nu s-au dovedit abuzuri asupra minorilor.
Doctoriță, plecată din Piatra Neamț, Camelia ajunge în Finlanda, unde se mărită. Dintr-o căsătorie anterioară, ea are o fată, Andreea, și cu soțul finlandez a făcut doi copii, Mihai și Maria. Din cauza violenței domestice, constatată și de autoritățile locale, Camelia divorțează, i se încredințează copiii și se mută la o adresă protejată prin confidențialitate de tatăl copiilor.
Totuși, când își găsește de lucru în alt oraș, în baza suspiciunii că ar putea părăsi Finlanda, în mai 2015, copiii îi sunt luați.
Mihai și Maria nu rămân mult timp la tată. Din cauza abuzurilor, sunt luați de serviciile sociale și duși la un orfelinat. Era septembrie 2015.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.