După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 20 ianuarie 2017

Portal SM.ro: Soții Balog au revenit la Satu Mare. Mesajul tulburător al mamei

După intervențiile chirurgicale suferite la Cluj, soții George și Ligia Balog s-au întors la Satu Mare, unde sunt internați la Spitalul Județean. Starea lor de sănătate se ameliorează, iar cei doi soți se află pe un drum bun. 
Surprinde, într-o oarecare măsură mesajul transmis pe Facebook de Ligia Balog, care se pare că este puternic afectată de pierderea celor doi copii. Aflându-se pe patul de spital, aceasta a postat pe contul său un mesaj halucinant. 
”Mereu vom fi împreună ca o familie binecuvântată ce am fost și vom fi în continuare chiar dacă voi ați plecat de lângă noi. Va iubim mult copilași noștri și suntem fericiti că am putut să ne bucurăm de voi. Dar nu mai este mult și vom fi împreună și nu ne vom mai despărți niciodată”. 
Continuarea pe www.portalsm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.