După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 10 ianuarie 2017

Vremea Nouă.ro: Gest emoţionant: Familia Gianinei Spunache l-a iertat pe şoferul care a provocat tragedia!

EMOTIONANT… Familia Gianinei Spunache l-a iertat pe Alin Isãilã, tânãrul de 19 ani care a provocat fatidicul accident. Îngenunchiati de durere, pãrintii si fratii fetei l-au primit la înmormântare cu bratele deschise, ba chiar l-au îmbrãtisat si i-au spus cã l-au iertat. Momentul emotionant a fost descris pe o paginã de Facebook al unui apropiat al familiei si a uimit numerosi oameni prin bunãtatea si puterea familiei de a ierta.
“Nu pot uita ceea ce am vãzut la aceastã înmormântare când fratii Gianinei l-au îmbrãtisat pe soferul vinovat, iar mama ei, tremurând, cu ochii în lacrimi si cu inima zdrobitã, l-a cuprins în brate si îl mângâia. Sfîsietor! Cred cã acesti oameni ne sunt un exemplu.  Aceastã întâmplare a uimit tot orasul Vaslui. Au venit la înmormântare oameni din toate colturile tãrii si multi din afarã. De ce? Pentru cã fie o cunosteau pe Gianina, fie au dorit sã fie alãturi de aceastã familie greu încercatã. Doamne, te rog sã ai milã de aceastã familie. Iar pe noi, cei care nu suntem în stare sã iertãm din toatã inima, dã-ne putere s-o facem si sã nu uitam cã suntem asa de vulnerabili în fata mortii”, a scris pe pagina de Facebook un apropiat al familiei.
“Un gest cum rar poti întâlni”
“Am decis sã scriu aceste rânduri, desi tristetea nu a dispãrut din sufletul meu, pentru cã asta m-a miscat cel mai mult din acest nefericit accident în care Gianina Spunache a murit zilele trecute.
Continuarea pe www.vremeanoua.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.