După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 noiembrie 2017

Tony Berbece 🔴 Mai vede cineva că cerul s-a întunecat de duhurile răutății? 🔴 Dacă Facebook-ul ne închide gura și paginile, Dumnezeu va deschide oportunități mai mari pentru cei gata să proclame Adevărul și curăția...

Am văzut în Anglia student exmatriculat pentru că a criticat homosexualii, am văzut în America afaceri închise pentru că nu au servit cupluri gay cu flori sau cu torturi pentru “nunțile” lor. Am văzut creștini închiși pentru că nu au oficiat “căsătoriile” lor. Am văzut mai nou pagini de Facebook închise sau ameințate cu închiderea. Noi să-i tolerăm, ei să ne închidă.
Dar nu am văzut o pagină închisă pentru că postează pro avort, pro imagini pornografice de la parade gay, pro imoralitate, pro vulgaritate verbală sau fizică. Ei pot ieși pe stradă aproape goi mimând acte sexuale, pot merge în patru labe promovând animalismul sălbatic, dar vor să nu le mai putem spune “nu”.

Voi pleca la Domnul într-o zi, dar știu că voi pleca luptând pentru Adevăr. Știu că păcatul lor nu se oprește la atât, ne vor copiii, ne vor cugetele, ne vor credința și ne vor sufletele. Dacă Facebook-ul ne închide gura și paginile, Dumnezeu va deschide oportunități mai mari pentru cei gata să proclame Adevărul și curăția.
Spun în continuare un “nu” mare promovării păcatului. Nu vă lăsați dragi români copiii educați nici de televizor și internet, armele date de Dumnezeu sunt întărite de “El” să surpe întăriturile. Ce punem în copiii noștri lumea nu le poate lua!
Noi vom face o spărtură în Cer prin rugăciunile noastre. Pe acolo va curge lumină de nu vor putea ei duce, îi va orbi dar le va face bine. Îi va orbi pe mulți față de lumea asta și le va da vedere pentru cea spirituală.
P.S. Vă scriu din California, statul unde s-a aprobat genul neutru la copii. Rugați-vă și pentru America.
Doamne ajută!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.