După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 23 mai 2016

Cultura Vieții.ro: „Războiul toaletelor”: de ce corporațiile iau partea transsexualilor

Anul precedent semnalam că în sprijinul procesului declanșat la Curtea Supremă a SUA de lobby-ul homosexual pentru decretarea unui pretins „drept la căsătorie” între persoane de același sex au venit 400 din cele mai mari corporații americane, a căror putere economică este strivitoare. Acestea au înaintat Curții o intervenție prin care pretindeau că o decizie favorabilă ar fi benefică business-urilor lor. Evident, tabăra homosexualilor a avut câștig de cauză, anulând toate legile statale și toate cele 32 de referendumuri prin care cetățenii americani deciseseră altceva.
Această poziție este semnificativă pentru situația din SUA și Europa Occidentală, unde abandonând cartea victimizării odată cu impunerea poziției lor ca dominantă în societate, membrii lobby-ului homosexual folosesc puterea financiară a corporațiilor multinaționale și a politicii mainstream pentru a reduce la tăcere, a persecuta și falimenta orice opoziție. În România și alte țări similare, victimizarea face încă parte din jocul de glezne al unora ca ACCEPT, dar privind la ce se întâmplă în Occident putem înțelege ce ne așteaptă și pe noi dacă vom permite repetarea tragică a istoriei.

Ca dovadă că revoluția nu se încheie niciodată și că orice solicitare le-ar fi satisfăcută, homosexualii vor continua să ceară tot mai mult, în SUA s-a declanșat un absurd „război al toaletelor”. Pretinzând că trebuie oprită „discriminarea contra transsexualilor”, Obama și clica sa de comuniști solicită ca acestora să li se permită să folosească acea toaletă corespunzătoare „genului” cu care s-ar „identifica”. Ocazie pentru un nou scandal într-o societate în care și așa nervii sunt întinși la maxim. Oamenii văd noua măsură ca pe o continuare a agresiunii la adresa vieții și familiilor lor și reacționează – vezi cazul „Target”. Drept pentru care establishment-ul politic și economic a trecut la represalii. Afaceriștii intervin, din nou, în favoarea „dreptului” transsexualilor de a folosi ce baie doresc.
O analiză a motivației lor în acest an articol apărut în publicația The Imaginative Conservative sub titlul titlul original Bathroom Bills & CEOs: Why Corporations Are Siding with Transgenders.
Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.