După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 18 noiembrie 2016

George Mioc – Nu vă voi spune eu cu cine să votați. V-aș sugera pe cine să NU puneți ștampila


In campanie, doamna Gorghiu si domnul Dragnea isi arunca din varful buzelor acuzatii de coruptie. Amandoi au dreptate. Sunt la fel. Si ei, si partidele lor. Corupti, antidemocrati, farisei.

Uitati-va putin la baletul pe care l-au facut atunci cand Coalitia pentru Familie a cerut organizarea, concomitent cu alegerile, a referendumului pentru familia traditionala. La inceput, si liderii din PSD, si cei din PNL au refuzat sa se intalneasca cu reprezentantii acestei coalitii. Toti, inclusiv presedintele Iohannis, au respins perspectiva organizarii referendumului concomitent cu alegerile parlamentare din 11 decembrie, desi era posibil.

Dupa un timp, s-au speriat de forta catorva milioane de romani si au inceput sa faca pasi in lateral. Acum joaca la doua capete: pe de o parte, se tem ca pierd voturile hipsterilor de stanga, iar pe de alta parte se prefac ca sunt de acord cu solicitarile catorva milioane de crestini.

Fragment din articolul publicat pe www.ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.