După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 27 mai 2018

Olanda: Numărul eutanasierilor continuă să crească. Sunt eutanasiate și persoane care nu și-au dat consimțământul

Raportul anual al comitetului privind eutanasia în Olanda indică faptul că 6.585 de pacienți au fost eutanasiați în 2017, în creștere cu 8% față de anul 2016, informează website-ul de știri olandez DutchNL.
De altfel, numărul pacienților omorâți prin acest procedeu a fost în creștere de la an la an, după cum relevă graficul de mai jos pus la dispoziție de dr. Alex Schadenberg, director al Coaliției pentru Prevenirea Eutanasiei.
A sporit de asemenea numărul pacienților cu demență sau boli psihice care au fost eutanasiați: 169, respectiv 83.
Un alt studiu indică numeroase abuzuri de lege: doar în 2015, numărul total al morților prin sinucidere asistată sau eutanasiere ar fi fost mai mare cu 1693 (23%) față de cele 5561 oficial declarate.
DutchNL indică 12 cazuri de eutanasiere „discutabilă” în 2017, considerate de comitetul de monitorizare ca neglijente sau „fără solicitarea unei a doua opinii independente”.
Însă același Alex Schadenberg acuză că este vorba de fapt despre eutanasiere fără consimțământ și că aceste cazuri ar fi fost, în 2015, în număr de 431.
Aceste diferențe provin, explică Schadenberg, din deficiențe ale prevederilor legale privind eutanasia și sinuciderea asistată (diferența între cele 2 forme de terminare a vieții este minimă, în practică). Acestea prevăd un sistem de auto-raportare voluntară din partea medicului care administrează injecția/medicamentul letal, fără vreun control suplimentar.
Pe 1 ianuarie 2018, Berna van Baarsen, bioetician și membră a comisiilor de aprobare a cazurilor de eutanasiere, a demisionat din funcție din cauza modificărilor aduse legii, care permit acum eutanasierea pacienților cu boli mintale.

„Mama mea a fost eutanasiată fără consimțământ”

Mărturia unei femei despre moartea mamei sale.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.