După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 19 iunie 2014

Pastor Cristian Ionescu: Comunicare întreruptă cu Rectorul ITPB, Corneliu Constantineanu


În ultimele zile nu am mai publicat nimic despre vizita lui Miroslav Volf la ITPB și semnătura rectorului Constantineanu pe documentul de la Yale. Nu am dat drumul la comentarii și am așteptat.

Am așteptat finalizarea unei conversații personale cu rectorul Corneliu Constantineanu care, mai întâi prin e-mail, apoi prin Skype, a cerut și am stabilit împreună un canal de comunicare.

Deși nu total convins de explicațiile sale – deoarece amănuntele (când, cum, de ce) nu schimbă faptul că lucrurile le mai putem face noi să nu se potrivească, mai ales atunci când… prea s-ar potrivi! – totuși am acceptat publicarea integrală a dezmințirii sale cu privire la neputința de a-l găzdui pe Sam Solomon la ITPB, cu condiția ca în urma discuției noastre să public și poziția sa finală vis-a-vis de cele două mari controverse ale rectoratului său: semnătura pe documentul de la Yale și invitația făcută lui Miroslav Volf la ITPB.

 În noaptea dinspre Vineri spre Sâmbăta trecută (ora Chicago) am discutat vreo 2-3 ore, până s-a întrerupt conecția și nu am mai putut-o restabili. A doua zi am fost foarte ocupat și am convenit să continuăm de unde am rămas, cu cele mai bune intenții de clarificare. Cum rectorul Constantineanu trebuia să plece la Oxford pentru 10 zile, mi-a promis (prin e-mail) că va încerca să stabilească dânsul o conecție de la Oxford sau imediat după ce se întoarce acasă. În baza acestei înțelegeri, eu am oprit imediat orice implicare publică.

 Spre marea mea mirare, dezmințirea rectorului Constantineanu a apărut pe alte bloguri. Nicio problemă, dar acest lucru întrerupe abrupt discuția personală pe care am deschis-o. Pentru că, așa cum i-am promis, în urma finalizării dialogului nostru pe aceste teme, aș fi publicat dezmințirea dânsului împreună cu concluziile sale pe aceste subiecte.

Continuarea AICI
Vezi și alte materiale cu același subiect:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.